Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόσκληση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠAE

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της Προσωρινής Επιτροπής (Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚ...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

της Προσωρινής Επιτροπής (Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», το διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΓΣΣ»,  η οποία εδρεύει στο Δήμο ΝέαςΣμύρνης Αττικής, επί της οδού Ι.Χρυσοστόμου αρ.1.

Με την παρούσα καλούνται τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ιδρυτικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ» να ασκήσουν εντός δεκαπέντε (15) ημερών το δικαίωμά τους για συμμετοχή στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της «ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΓΣΣ», το οποίο ανέρχεται σε ευρώ πεντακόσιες χιλιάδες (500.000,00€) και διαιρείται σε πέντε χιλιάδες (5.000) ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας ευρώ εκατό (100,00€) εκάστης.

Σύμφωνα με τα κατά νόμο οριζόμενα, τα μέλη του σωματείου μπορούν να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο έως του ποσού ευρώ τετρακοσίων πενήντα χιλιάδων (450.000,00€), αναλαμβάνοντας έως τέσσερις χιλιάδες πεντακόσιες (4.500) κοινές ονομαστικές μετοχές, αξίας ευρώ εκατό (100,00€) εκάστης.

Τα μέλη του σωματείου που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κάλυψη του κεφαλαίου ως άνω, καλούνται να καταθέσουν άμεσα στη Γραμματεία των γραφείων του ιδρυτικού σωματείου που βρίσκεται στην Ν.Σμύρνη Αττικής, επί της οδού Ι.Χρυσοστόμου αρ. 1, και σε κάθε περίπτωση πριν από την πάροδο δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας σχετική επιστολή με θέμα «ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΑΕ» στο οποίο θα δηλώνουν τον αριθμό των μετοχών που επιθυμούν να αναλάβουν και να ενημερωθούν ακολούθως για τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού της ΠΑΕ προκειμένου να καταβάλουν το ποσό εντός της ίδιας ως άνω προθεσμίας.

Νέα Σμύρνη, 28 Ιουνίου 2024

Η Προσωρινή Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια