Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλο: Aνακοίνωσε την αποχώρηση των Λιμαράκη, Καλαϊτζή, Μοσκόφ

Η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου ανακοίνωσε την αποδέσμευση των Κώστα Λιμαράκη, Γιώργου Καλαϊτζή και του Νίκολα Μοσκόφ.

Η ανδρική ομάδα Πόλο του Πανιωνίου ανακοίνωσε την αποδέσμευση των Κώστα Λιμαράκη, Γιώργου Καλαϊτζή και του Νίκολα Μοσκόφ.

Η διοίκηση της ομάδας με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε θερμά τους τρεις παίκτες για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχήθηκε για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Η ανακοίνωση του Πανιώνιου

«Θερμές ευχαριστίες και ευχές του τμήματος υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ στους Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Λιμαράκη και Νίκολα Μοσκόφ

To τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου ΓΣΣ ευχαριστεί θερμά τους αθλητές της ανδρικής ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή, Κώστα Λιμαράκη και Νίκολα Μοσκόφ για την άψογη συνεργασία και τη σημαντική προσφορά τους στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια.

Οι Γιώργος, Κώστας και Νίκολα, που προσέφεραν πάρα πολλά στην ανοδική πορεία και στις μεγάλες στιγμές της ομάδας μας στην Α1 και στην Ευρώπη, δεν θα συνεχίσουν μαζί μας και τη νέα χρονιά.

Ήταν χαρά μας αλλά και τιμή μας που συνεργαστήκαμε μαζί τους και τους ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια