Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Το έμβλημα με την ιωνική ασπίδα για χρόνια στέκεται σαν φύλακας του Πανιωνίου...»

Την δική τους θέση, μέσω ανακοίνωσης, πήραν οι Πάνθηρες, σχετικά με την επιλογή των δύο νέων σημάτων

Την δική τους θέση, μέσω ανακοίνωσης, πήραν οι Πάνθηρες, σχετικά με την επιλογή των δύο νέων σημάτων που έθεσε προς τον κόσμο η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. 

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού:

"Το έμβλημα με την ιωνική ασπίδα, για χρόνια στέκεται σαν φύλακας των ιδανικών και των αξιών που πρεσβεύει αυτός ο τεράστιος Σύλλογος. Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης.

Καταλαβαίνουμε πως κάθε νέα αρχή, απαιτεί και γραφειοκρατικές αλλαγές λόγω του κράτους, ωστόσο ελπίζαμε πως αυτές θα ελαχιστοποιούνταν σε ό, τι αφορούσε το σήμα της ομάδας και πως μια νεα εκδοχή του εμβλήματος του Συλλόγου, θα κάλυπτε καθολικά τον κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο, τα όσα παρουσιάστηκαν μέσω διαδικτύου ελπίζουμε πως αποτέλεσαν απλά ένα στιγμιαίο λάθος. Σεβαστείτε την ιστορία του Συλλόγου. Είναι ακόμα αρχή..."

Δείτε τα δύο σήματα που έφερε σε ψήφιση προς τον κόσμο η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου:



2 σχόλια

  1. Μια μουτζούρα και μόνο σα να θέλει κάτι να κρύψει.ΘΟΛΟ και ΒΡΩΜΙΚΟ επιεικως.οιιωνες είναι καθαροί και ξαστεροι κύριε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ιωνία κύριε μου που αντιπροσωπεύει ο Πανιώνιος έχει σαν χαρακτηριστικά πρώτα την αρμονια,εκτός πολλών άλλων.Αυτο που μας φοράς για σήμα είναι μια ΒΡΏΜΙΚΗ ΜΟΥΤΖΟΎΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή