Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλησιάζει σε Aυλωνίτη ο Ιστορικός!

Μετά την επανασύσταση της ΠΑΕ οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Μετά την επανασύσταση της ΠΑΕ οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν βάλει μπροστά τις μηχανές και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Εκτός από τα ονόματα που ήδη έχουμε γράψει, ψηλά στην σχετική "λίστα" των κυανέρυθρων βρίσκεται και το όνομα ενός πρώην ποδοσφαιριστη του Ιστορικού. 

Ο λόγος για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην Superleague 1 με τον Πανσερραϊκό, μετρώντας 16 συμμετοχές και ένα γκολ.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό, με σπουδαίες εμπειρίες, καθώς έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο, φορώντας μεταξύ άλλων και τις φανέλες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Στουρμ Γκρατς, της Χαρτς, της Άσκολι, του Απόλλων Λεμεσού κλπ. 

Μαλιστα γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει Πανιώνιος, αφού είχε αγωνιστεί με επιτυχία στη Νέα Σμύρνη από το 2011 έως το 2014.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει ήδη κάνει τις επαφές του με την διοίκηση του Πανιωνίου, με τις συζητήσεις να γίνονται σε πολύ καλό κλίμα.

Απ' ότι φαίνεται και οι δύο πλευρές είναι θετικές στο να τα βρουν και έτσι το πιθανότερο είναι στο ραντεβού που θα γίνει σύντομα να οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια