Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eνδιφέρον για Γιαννακόπουλo!

Εν αναμονή της επικύρωσης της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βρίσκονται στον Πανιώνιο

Εν αναμονή της επικύρωσης της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής βρίσκονται στον Πανιώνιο, ώστε η ομάδα να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για σύσταση ΠΑΕ.

Η εν λόγω διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης παράλληλα προχωρούν τις κινήσεις τους αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Σε πρώτη φάση, οι κυανέρυθροι θέλουν να ολοκληρώσουν τις συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές που την περασμένη περίοδο φόρεσαν την φανέλα του Ιστορικού και συνέβαλαν τα μέγιστα για να καταφέρει ο Πανιώνιος να πετύχει την άνοδο.

Οι επαφές, λοιπόν, με τους παίκτες που έχουν... επιλεχθεί να συνεχίσουν στη Νέα Σμύρνη βρίσκονται σε εξέλιξη και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, η νέα διοίκηση του Πανιωνίου κοιτάζει στην... αγορά για περιπτώσεις παίκτων, οι οποίοι θα μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Μία τέτοια περίπτωση που αρέσει και εξετάζεται είναι αυτή του Νίκου Γιαννακόπουλου. Πρόκειται για τον 31χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει με επιτυχία την κυανέρθρη φανέλα στο πρωτάθλημα της Superleague 1.

Ο έμπειρος γκολκίπερ αγωνίζεται στη Φινλανδία με την Ένεκας, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, της Μπλάκμπερν, της Ουντινέζε, του Παναθηναϊκού, της Κέρκυρας, του Παναιτωλικού, του Απόλλωνα Σμύρνης και της Ζίμπρου.

Τέλος, θυμίζουμε πως ψηλά στην κυανέρυθρη λίστα είναι πάντα το όνομα του 26χρονου μεσοεπιθετικού Λέον Πιερτζακόμι, όπως και του επίσης παίκτη του Αλμυρού Αλμπέρτο Ενγκουέμ (μέσος).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια