Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eδωσαν τα χέρια Πανιώνιος-Γρoντής!

Oι συμφωνίες για τις ανανεώσεις στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν συνεχίζονται στον Πανιώνιο.

Oι συμφωνίες για τις ανανεώσεις στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν συνεχίζονται στον Πανιώνιο.

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με την διοίκηση του Ιστορικού για να συνεχίσει την καριέα του στη Νέα Σμύρνη είναι ο Δημήτρης Γροντής.

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος βρίσκεται στον Πανιώνιο από την πρώτη ημέρα του συλλόγου στην Γ’ Εθνική, υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την κυανέρυθρη φανέλα για τέσσερα χρόνια, ξεχωρίζοντας για την εξαιρετική του τεχνική κατάρτηση, αλλά και για τον ρόλο του «ηγέτη» που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ειδικά την σεζόν που μας πέρασε, ο Γροντής πραγματοίησε πάρα πολύ καλές εμφανίσεις, ήταν ο… μαέστρος της ομάδας στο επιθετικό κομμάτι, σημείωσε καθοριστικά τέρματα και γενικότερα αποτέλεσε τον παίκτη κλειδί της ομάδας για να «ξεκλειδώνει» τις αντίπαλες άμυνες.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής την περασμένη αγωνιστική περίοδο μέτρησε 29 συμμετοχές και 10 γκολ με την φανέλα του Ιστορικού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Υπενθυμίζουμε ότι έχει αγωνιστεί με αρκετές ομάδες στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως η ΑΕΚ, ο Εργοτέλης, η Λάρισα, ο Ατρόμητος, ο Ηρακλής κ.α.

Φυσικά, η συμφωνία του Πανιωνίου με τον Γροντή, όπως και με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, θα επισημοποιηθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όπου θα ολοκληρωθεί η σύσταση της ΠΑΕ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια