Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H δέσμευση για τις εγκαταστάσεις, η συνεργασία για τις Aκαδημίες και η ενίσχυση του ρόστερ

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Πανιωνίου

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Πανιωνίου, με θέμα την δημιουργία της ΠΑΕ, υπήρξαν ερωτήσεις για το πλάνο που υπάρχει σχετικά με τις βελτιώσεις στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ο κ. Κώστας Ρούπτσος ήταν ο άνθρωπος που πήρε τον λόγο, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες εργασίες, όπως η αλλαγή στο αρδευτικό και ποτιστικό σύστημα του γηπέδοου και η ολική ανακαίνιση των αποδυτηρίων και άλλων χώρων της ομάδας. Μάλιστα, για το θέμα των αποδυτηρίων ο νέος ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Πανιώνιος ευχαρίστησε θερμά την οικογένεια Στεφάτου για την μεγάλη της συμβολή.

Παράλληλα, ο κ. Ρούπτσος αποκάλυψε πως υπάρχει πλάνο τριετίας για τις εγκαταστάσεις και σειρά προτεραιότητας, για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ΠΑΕ θα συνεργαστεί με τον Ερασιτέχνη σε επίπεδο Ακαδημιών και θα σχηματιστεί ομάδα Κ19.

Από εκεί και πέρα, μπορεί να μην έγινε αναφορά για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ωστόσο είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται καθημερινά σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένονται σχετικές εξελίξεις.

Οι κυανέρυθροι έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με τους Ενγκουέμ και Πιερτζακόμι από τον Αλμυρό Γαζίου. Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις τους στην Γ’ Εθνική, με τον Πανιώνιο να κινείται άμεσα για την απόκτηση τους.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Νίκου Γιαννακόπουλου, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στον Πανιώνιο μετά από εννέα χρόνια και μαζί με τον Σκαφίδα να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο κάτω από τα κυανέρυθρα γκολποστ.

Παράλληλα, στον Πανιώνιο εξετάζουν αρκετές ακόμα περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, προκείμενου να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια