Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κιούπκιολης: «Mου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τoν Πανιώνιο»

Την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο Θάνος Κιούπκιολης.

Την λύση της συνεργασίας του με τον Πανιώνιο ανακοίνωσε μέσα από τα social media ο Θάνος Κιούπκιολης.

Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος εργάζαστηκε αρκετά χρόνια στον Ιστορικό, στην πρώτη ομάδα και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, τόνισε πως του ανακοινώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας που δεν θα παραμείνει στους κυανέρυθρους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

"Καλημέρα σας,

Επειτα από την χθεσινή μου συνάντηση με τον Κ.Κατζο (Αθλητικός Διευθυντής) και τον Κ.Ζαλαβρα (Τεχνικός Διευθυντής) του Πανιωνίου, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχισουμε την συνεργασία μας λόγω διαφορετικής Αγωνιστικής φιλοσοφίας (Κοινός ότι είμαι ένας προπονητής ο οποίος κοιτάω κυρίως το αποτέλεσμα)!! στα τμήματα youth τα 2 τελευταία χρόνια ως Head Coach (U17 & U15) Super League περισυ και φέτος. 

Εδώ να επισημάνω ότι στην 20ετη καριέρα μου μέχρι τώρα σε τμήματα που αφορούσαν youth το μόνο που δεν επιδίωκα με κάθε μέσο και αυτοσκοπό ήταν η νίκη. 

Ηθελα όπως ο κάθε προπονητής αν νικουσαμε να γινόταν μέσα απο την σκληρή δουλειά και καλή απόδοση της ομάδας και αυτό έλεγα και στα παιδιά. 

Βέβαια εδώ να αναφέρω οτι άκουσα από τους άνωθεν Κυρίους τα καλύτερα λόγια βάση και τις αξιολόγησης που μου είπαν ότι έγινε. 

Με λέξεις οπως Τίμιος,Δίκαιος, Εργατικός,Επαγγελματίας,Καταρτισμενος και γενικά πολύ καλός προπονητής Υψηλού επιπέδου.

Από τον Πανιώνιο που με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου όπως και εγώ που εργάστηκα σκληρά για αυτά τα 4 "πέτρινα χρόνια" του συλλόγου, γνώρισα ανθρώπους που με συμπάθησαν, πιστεύω πρώτα για αυτό που είμαι και μετά για το αν είμαι καλός προπονητής. 

Περασα από πολλές θέσεις μέσα στον σύλλογο αυτά τα 4 χρόνια και επειδή όταν πρωτοήρθα δεν ήξερα κανένα της κέρδισα! με την δουλειά μου! 

Για την ιστορία να αναφέρω:

- 2019 Individual Coach & Analyst U19 & U17

- 2019 Assistant/Analyst 1η ομάδα με Head Coach Super League (Play Out) Κ.Βοκολο Λεωνίδα. 

- 2019-2021 Assistant/Analyst 1η ομάδα στην Γ'Εθνικη με Head Coach Κοροπουλη Δημήτρη και κατάκτηση του πρωταθλήματος και Άνοδο με τα παιδιά της τότε U19! (Μπρεγκου, Ξυγκορο, Ζουλια Κτλ. +Κοντοε/Γροντη/Πισπα.

- 2022-2023 Head Coach U17 Super League

- 2023 Assistant/Analyst 1ης Ομάδας με Head Coach Κουστα Νίκο & Παπαπαναγη Περικλή. 

- 2023-2024 Head Coach U15 Super League 

- 2023-2024 Υπεύθυνος Ατομικής Τακτικής Εκπαίδευσης. Μια καινοτόμο ιδέα που έφερα στον Πανιώνιο ως ένα Τακτικό Θεωρητικό Σχολείο Ατομικής Τακτικής ώστε να βοηθήσει το κάθε παιδί ξεχωριστά στην θέση του. 

Για το τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω έναν έναν προσωπικά και ελπίζω να μην ξεχάσω κάποιον γιατί είναι πολλοί αυτοί!!

Καταρχάς τους Κυρίους (με Κ κεφάλαιο) διότι τηρησαν ότι είχαμε συμφωνήσει μέχρι τέλους Κ.Ντατο και Κ.Βελλη.

Επίσης τον Κ.Σπυροπουλο Νίκο ένα κόσμημα πραγματικά για την ομάδα ο οποίος βοηθάει με το Ήθος του και την Επαγγελματική του εμπειρία αυτά τα παιδιά να παιρνουν μαθήματα για το πως θα αποκτησουν επαγγελματική νοοτροπία ο οποίος κατέχει την θέση του Team Manager και στην 1η μας χρόνια στην Γ Εθνικη αλλά και φέτος στην U15. 

Από τους συνεργάτες μου Κώτση Χρήστο,Κυρουλη Δημητρη,Σκαλτσά Χρήστο,Φυτρο Γιώργο,Βακερλη Στράτο,και τον Physio Θυμιανο Αλέξανδρο για την πάρα πολύ καλή συνεργασια που είχαμε αυτά τα 2 τελευταία χρόνια στην U17 και U15.

Τελευταία θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κ.Θεοδωρου και Κ.Μπικα από την διοίκηση που πραγματικά έχουν κάνει τρομερή δουλειά αυτά τα 2 χρόνια στην Ακαδημία ανεβαζοντας το επίπεδο οργανωτικά της Ακαδημίας.

Σκεφτόμουν όπως πόλλοι κάνουν να κλείσω με ένα "μότο" πως θα ταίριαζε στην δική μου περίπτωση.Πιστεύω ταιριάζει το παρακάτω! 

Ευχαριστώ

Κιούπκιολης Θάνος

Προπονητής επιπέδου UEFA PRO"

Δεν υπάρχουν σχόλια