Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mπρέγκου: «Δεν ήταν δική μου η απόφαση να φύγω, σύντομα ο Πανιώνιος στην φυσική του θέση»

Ο Ρακίπ Μπρέγκου αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που βασίστηκε σημαντικά επάνω του ο Πανιώνιος σε αυτά τα δύσκολα τέσσερα χρόνια της...

Ο Ρακίπ Μπρέγκου αποτέλεσε έναν από τους ποδοσφαιριστές που βασίστηκε σημαντικά επάνω του ο Πανιώνιος σε αυτά τα δύσκολα τέσσερα χρόνια της Γ' Εθνικής.

Οπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο 22χρονος μέσος δεν θα συνεχίσει στον Ιστορικό τη νέα σεζόν και ο ίδιος μέσα από τα panionianea.gr έκανε τον δικό του μίνι απολογισμό των τελευταίων χρόνων, ενώ εξέφρασε τις δικές του προσωπικές ευχαριστίες.

Παράλληλα, τόνισε πως δεν ήταν δική του επιλογή να αποχωρήσει από την ομάδα, στην οποία ευχήθηκε σύντομα να επιστρέψει στην φυσική της θέση.

Αναλυτικά τα λόγια του Μπρέγκου:

«Η πρώτη χρόνια ξεκίνησε γεμάτη πείσμα από την μεριά όλων στον Σύλλογο. Των Πανθήρων, του Ερασιτέχνη, των προπονητών και των παικτών, οι οποίοι κράτησαν την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούσαν εκείνη τη στιγμή. Εγώ έχοντας προπονηθεί όλη τη περασμένη σεζόν με τη πρώτη ομάδα στην Α' Εθνική ήθελα να γυρίσει η ομάδα εκεί που ανήκει. Φτάσαμε πολύ κοντά τη πρώτη χρονιά αλλά δυστυχώς δε τα καταφέραμε.

Οι επόμενες δυο χρονιές, ενώ είχαμε πολύ καλή ομάδα, δεν μπορέσαμε τελικά να τα καταφέρουμε και να πάρουμε την πολυπόθητη άνοδο.

Έφτασε όμως η τελευταία χρονιά που ξεπεράσαμε όλα τα εμπόδια, κερδίσαμε τους πάντες, σε όλα. Διοίκηση, Ερασιτέχνης, κόσμος, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές ήμασταν μια γροθιά και δε μπορούσε κανείς να μας κερδίσει.

Τα καταφέραμε και ο Πανιώνιος έφτασε ένα βήμα πιο κοντά από εκεί που ανήκει. Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ερασιτέχνη και τους Πάνθηρες που δεν έπαψαν να πιστεύουν σε εμάς, τους συμπαίκτες που όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν μαζί και δεν πάψαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα.

Τέλος η απόφαση να φύγω από τον Πανιώνιο δεν ήταν δικιά μου.

Είμαι σίγουρος ότι ο Πανιώνιος σύντομα θα φτάσει στην φυσική του θέση...».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια