Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συμφώνησαν και συνεχίζoυν στον Iστορικό Γεμιστός και Σκαφίδας!

Στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει πάρει μπροστά

Στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει πάρει μπροστά, με την διοίκηση να προχωράει στις απαραίτητες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν με επιτυχία στην ομάδα.

Μετά τον Κωνσταντίνο Διονέλλη, που όπως ήδη διαβάσατε στα panionianea.gr θα συνεχίσει στον Ιστορικό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι κυανέρυθροι έχουν φτάσει σε προφορική συμφωνία με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου της ανόδους στην Superleague 2.

O λόγος για τους Γιώργο Γεμιστό και Δημήτρη Σκαφίδα. Αμφότεροι έχουν δώσει τα χέρια με τους ανθρώπους του Πανιωνίου, προκειμένου να συνεχίσουν να φορούν την φανέλα του Ιστορικού και τη νέα αγωνιστική περίοδο, στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

Τόσο ο Γεμιστός όσο και ο Σκαφίδας αποτέλεσαν παίκτες-βαρόμετρα την σεζόν που μας πέρασε, με την βοήθεια τους για την άνοδο της ομάδας να είναι καθοριστική. Ο έμπειρος επιθετικός μέτρησε 31 συμμετοχές και 12 γκολ, ενώ ο 24χρονος τερματοφύλακας ήταν το νούμερο "1" της ομάδας με 25 συμμετοχές.

Από εκεί και πέρα, οι επαφές της διοίκησης του Πανιωνίου και με άλλους παίκτες από το περσινό ρόστερ της ομάδας είναι προχωρημένες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια