Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ κoντά σε ΤάιΣον Αλεξάντερ ο Iστορικός!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα πολύ σημαντικής μεταγραφικής κίνησης είναι ο Πανιώνιος.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα πολύ σημαντικής μεταγραφικής κίνησης είναι ο Πανιώνιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΤάιΣον Αλεξάντερ

Πρόκειται για τον 26χρονο (1.93μ) πρώην NBAer, ο οποίος παίζει στις θέσεις των γκαρντ και έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Φοίνιξ Σανς τη σεζόν 2020-21, όταν η ομάδα της Αριζόνα έπαιξε στους τελικούς του ΝΒΑ απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς.

Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Elite League όπου ξεχώρισε με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, έχοντας κατά μέσο όρο 16.9 πόντους, σε 23 συμμετοχές.

Ο Αλεξάντερ έχει γεννηθεί το 1998, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις των Guard.

Την χρονιά 2020-2021 ήταν στο ρόστερ των Phoenix Suns NBA με τους οποίους αγωνίστηκε σε 19 αγώνες στην Preseason & Regular Season καθώς και στα playoffs του πρωταθλήματος του NBA με αντίπαλο τους MilwaukeeBucks.

Το 2021-2022 μετακόμισε στο πρωτάθλημα Ιταλίας για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια με την οποία αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια.

Την σεζόν 2022-2023 έπαιξε 37 παιχνίδια στην G League NBA σε δυο ομάδες το Greensboro S και Delaware BC.

Την περασμένη σεζόν ο Κόροιβος Αμαλιάδας έκανε την μεγάλη έκπληξη και κατάφερε να φέρει τον ΤάιΣον Αλεξάντερ στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ξεχωρίζοντας στο πρωτάθλημα της Elite League.

Ο Πανιώνιος, λοιπόν, ξεχώρισε την περίπτωση του, κινήθηκε άμεσα και ήδη βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές μαζί του, με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα θετικές.

Έφοσον ολοκληρωθεί η απόκτηση του, τότε η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στις θέσεις των γκαρντ, καθώς ήδη έχει συμφωνήσει με τον Κένταλ Σμιθ, ενώ στην ομάδα βρίσκονται και οι Γκίκας, Μιλεντίγιεβιτς. Θυμίζουμε, φυσικά, ότι έχει ανακοίνωση και ο Χρήστος Σαλούστρος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια