Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φώτης Στρακόσια: «Aποκορύφωμα το Κύπελλο με τον Πανιώνιo!»

Ο Φώτης Στρακόσια, σε συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική ιστοσελίδα, ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι το αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν η κατάκτη...

Ο Φώτης Στρακόσια, σε συνέντευξη που έδωσε σε αθλητική ιστοσελίδα, ανέφερε –μεταξύ άλλων- ότι το αποκορύφωμα της καριέρας του ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο το 1998.

Διαβάστε σχετικά όσα είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας στο bnsports:

«Η καριέρα μου στην Ελλάδα είναι γεμάτη, τι να πρωτοθυμηθώ... Κάθε στιγμή έχει την αξία της και τη δική της θέση στην καρδιά μου. Δεν μπορώ να ξεχάσω το ξεκίνημά μου στα Γιάννενα, ούτε τη συνέχεια στον Εθνικό, όπου έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο σημαντικό στη ζωή μου που τον έχω σαν αδερφό. Επίσης, σίγουρα είναι μεγάλη υπόθεση που αποτέλεσα μέλος του Ολυμπιακού. Αλλά ποδοσφαιρικά, το αποκορύφωμα είναι το Κύπελλο με τον Πανιώνιο το 1998».

Αναφορικά με τα δύσκολα χρόνια του Πανιωνίου και το δικό του μήνυμα, είπε:

«Δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται σε αυτό που αισθάνομαι, το να σας πω ότι αγαπάω και νοιάζομαι αυτή την ομάδα. Χάρηκα πάρα πολύ που βρέθηκε ξανά σε ανοδική πορεία. Σε πολλούς που πέρασαν από τον Πανιώνιο, υπάρχει ένα ανεξήγητο δέσιμο. Προσωπικά, πάντα θα υπάρχει μέσα μου ο Πανιώνιος και εύχομαι γρήγορα να πάει εκεί που ανήκει. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει τροφοδοτηθεί από το σύλλογο με μεγάλα ονόματα. Το μήνυμά μου είναι το εξής: Σύντομα εκεί που ανήκει, όσο πιο ψηλά γίνεται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια