Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραμένει... Πάνθηρας ο Διoνέλλης!

Μπορεί άπαντες στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο να περιμένουν την ΓΣ της Τετάρτης (19/06) για την ίδρυση της ΠΑΕ, ωστόσο ο αγωνιστικός σχεδιασμός ...

Μπορεί άπαντες στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο να περιμένουν την ΓΣ της Τετάρτης (19/06) για την ίδρυση της ΠΑΕ, ωστόσο ο αγωνιστικός σχεδιασμός προχωράει.

Οι άνθρωποι της διοίκησης σε πρώτο πλάνο έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με παίκτες που βρισκόνταν στο ροστερ της ομάδας την περασμένη σεζόν και μάλιστα με κάποιους εξ' αυτών ήδη υπάρχουν προφορικές συμφωνίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, λοιπόν, ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήδη έχει δώσει τα χέρια με τους κυανέρυθρους για να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη Νέα Σμύρνη είναι ο Κωνσταντίνος Διονέλλης.

Ο 25χρονος αριστερός μπακ, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του συλλόγου, αγωνίζεται τα τελευταία τρία χρόνια στον Πανιώνιο, μετρώντας 60 συμμετοχές, δύο γκολ και 10 ασίστ.

Έτσι, ο δυναμικός ποδοσφαιριστης θα συνεχίσει να... οργώνει την αριστερή πλευρά του γηπέδου και στο πρωτάθλημα της Superleague 2 με την φανέλα του Ιστορικού!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια