Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για Παρτσόγλου o Πανιώνιος

Έντονη η μεταγραφική κινητικότητα τις τελευταίες μέρες στον Πανιώνιο

Έντονη η μεταγραφική κινητικότητα τις τελευταίες μέρες στον Πανιώνιο. Στην Πλατεία αφού αποχαιρέτησαν στελέχη που τίμησαν το σκουφάκι του «Ιστορικού» τα τελευταία χρόνια, προχωρούν μεθοδικά στην ενίσχυση του ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι «κυανέρυθροι» θέλουν να επιστρέψουν στην 4άδα του πρωταθλήματος και να μακροημερεύσουν στην Ευρώπη. Με υψηλές προσδοκίες και τον πήχη ψηλά πορεύονται και σχεδιάζουν την επόμενη μέρα, έχοντας εξασφαλισμένη την διοικητική σταθερότητα και την εγγύηση που προσφέρει ο κύριος Μπουζαλάς.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Γαλανίδη και το φευγιό του Κώστα Λιμαράκη, μια θέση κάτω από τα γκλοπόστ έμεινε αδειανή. Στη Νέα Σμύρνη ψάχνουν τον κίπερ εκείνο που θα… ζευγαρώσει με τον ασημένιο Ολυμπιονίκη και σύμφωνα με το AQF24 τον βρήκαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Παρτσόγλου.

Ο νεαρός κάθισε κάτω από τα γκολπόστ της ΑΕΚ της σεζόν που μας πέρασε, πραγματοποιώντας μερικές πολύ καλές εμφανίσεις. Γεννημένος τον Ιούλιο του 2005, ο Παρτσόγλου έχει μακριά άκρα, καλή αντίληψη, είναι νέος, εξελίξιμος και έχει πολύ όρεξη να μάθει και να καθιερωθεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας (1-7/9).

Πριν την ΑΕΚ, ο Παρτσόγλου υπερασπίστηκε τα δοκάρια του Παλαιού Φαλήρου. Εκεί μάλιστα συνεργάστηκε ξανά με τον Κώστα Γαλανίδη ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Α1 με τον Υδραϊκό, όπου και πήρε το βάπτισμα του πυρός.

Αναμφίβολα μία κίνηση με παρών αλλά και μέλλον, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί αφού ο Παρτσόγλου αποτελεί το νέο αίμα των τερματοφυλάκων της ελληνικής υδατοσφαίρισης που έρχεται με φόρα σε μία θέση με μεγάλη παράδοση πολύ υψηλού επιπέδου αθλητών.

Πηγή: aquafeed24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια