Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκάνδαλος στα panionianea.gr: «Νιώθω περήφανος, σας ευχαριστώ όλους για τις αξέχαστες στιγμές»

Μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένα χρόνια (με ανόδους και Κύπελλα) ήρθε η ώρα ο Χρήστος Σκάνδαλος να αποχαιρετήσει τον Πανιώνιο.

Μετά από δύο απόλυτα επιτυχημένα χρόνια (με ανόδους και Κύπελλα) ήρθε η ώρα ο Χρήστος Σκάνδαλος να αποχαιρετήσει τον Πανιώνιο.

Ο 29χρονος γκαρντ αγαπήθηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους του Ιστορικού, καθώς ο κόσμος του συλλόγου εκτίμησε το πάθος, την όρεξη και τον τσαμπουκά που έβγαζε σε κάθε αγώνα της ομάδας στο παρκέ.

Ο έμπειρος αθλητής, με αποκλειστική του δήλωση στα panionianea.gr θέλησε να πει δύο λόγια για τις στιγμές που έζησε με την κυανέρυθρη φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Στόχος μου όταν ήρθα στην ομάδα ήταν να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να φτάσει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει, στην Α1. Νιώθω περήφανος που αποτέλεσμα μέρος αυτού του τεράστιου συλλόγου και που έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ήταν δύο χρόνια που θα μου μείνουν αξέχαστα. Δύο χρόνια που έζησα πολύ όμορφες στιγμές με την ομάδα και τον καταπληκτικό της κόσμο.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις αξέχαστες στιγμές και εύχομαι στην ομάδα μέσα από την καρδιά μου να έχει μόνο επιτυχίες!».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια