Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέμα panionianea.gr: Στοιχεία και στατιστικά του Τάσου Αυλωνίτη

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τις ανακοινώσεις για τη νέα σεζον ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος.

Με ιδιαίτερα δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τις ανακοινώσεις για τη νέα σεζον ο ποδοσφαιρικός Πανιώνιος.

Η νέα κυανέρυθρη ΠΑΕ επισημοποίησε την απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη, ενός παίκτη δηλαδή που διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο, βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις από τη Νέα Σμύρνη.

Την περασμένη σεζόν ο έμπειρος αμυντικός μέτρησε 16 συμμετοχές και ένα γκολ στην μεγάλη κατηγορία με την φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ μία χρονιά πριν αποτέλεσε μία από τις «κολώνες» της ομάδας των Σερρών στην πορεία ανόδου που έκανε. 

Από εκεί και πέρα, μεταξύ άλλων έχει παίξει σε δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της χώρας, Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό, αλλά και σε όμαδες του εξωτερικού όπως Χαρτς, Στουρμ Γκρατς, Άσκολι και Απόλλων Λεμεσού.

Στον Πανιώνιο πήγε τον Οκτώβριο του 2011 και αποχώρησε το Καλοκαίρι του 2014. Με την κυανέρυθρη φανέλα μέτρησε συνολικά 65 συμμετοχές και 5.264 λεπτά συμμετοχής.

Στο παλμαρέ του έχει –μεταξύ άλλων- συμμετοχές στο Europa League, αλλά και στα προκριματικά του Champions League, έχει αποκτήσει τρόπαια στην καριέρα του (πρωτάθλημα Ελλάδος SL1, Κύπελλο Ελλάδος, πρωτάθλημα Κύπρου και πρωτάθλημα Ελλάδος SL2), ενώ έχει υπάρξει και διεθνής με την Κ21 της Εθνικής Ελλάδας.

Η απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη είναι και ηχηρή και ουσιαστική για τον Πανιώνιο, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη Νέα Σμύρνη με στόχο να αποτελέσει ξανά τον «βράχο» στην κυανέρυθρη άμυνα!

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές του Αυλωνίτη στις ομάδες που έπαιξε, όπως ακριβώς τα αναφέρει το transfermarkt:

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια