Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωρούν οι εργασίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (photos)

Στον Πανιώνιο ετοιμάζονται για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και εκτός από τον αγωνιστικό σχεδιασμό, έχουν ξεκινήσει και οι α...

Στον Πανιώνιο ετοιμάζονται για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες και εκτός από τον αγωνιστικό σχεδιασμό, έχουν ξεκινήσει και οι απαραίτητες εργασίες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η τοποθέτηση του νέου αρδευτικού και ποτιστικού συστήματος στον αγωνιστικό χώρο, ενώ παράλληλα γίνονται κι άλλες σημαντικές εργασίες. 

Πιο συγκεκριμένα, αλλαγές και βελτιώσεις γίνονται στα αποδυτήρια του γηπέδου, στην αίθουσα "Νίκος Πεντζαρόπουλος" και θα ακολουθήσουν στις θέσεις των VIP, αλλά και στις τουαλέτες του σταδίου.

Σκοπός είναι οι συνθήκες και η καθαριότητα στο γήπεδο να είναι σε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο, ώστε ο όλος ο φίλαθλος κόσμος του Ιστορικού να είναι ευχαριστημένος.

Από εκεί και πέρα, γίνονται διεργασίες από τους ανθρώπους της ΠΑΕ για την περίοδο προετοιμασίας της ομάδας, με το βασικό στάδιο να γίνεται μακριά από την Αθήνα, καθώς ήδη έχει βρεθεί το μέρος και οι εγκαταστάσεις που θα φιλοξενήσουν τους κυανέρυθρους. Κάτι, που αναμένεται να γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες. 

Όσον αφορά την έναρξη της προετοιμασίας, αυτή προσδιορίζεται προς τα τέλη του Ιουλίου.

Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ανδρέας Καραγιάννης από τα έργα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης: 




Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο