Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαλούστρος: «Xαρούμενος που επιστρέφω στον Πανιώνιο, δεν το σκέφτηκα καθόλου»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε ο Χρήστος Σαλούστρος.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Πανιωνίου έκανε ο Χρήστος Σαλούστρος.

Ο έμπειρος αθλητής, αφού υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Ιστορικό, έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που επιστρέφω μετά από δέκα χρόνια στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεργαστώ με τον κόουτς Λυκογιάννη για τέταρτη φορά στην καριέρα μου και σε τρίτη διαφορετική ομάδα. Επίσης χαίρομαι πολύ που θα συναντήσω τον Νίκο και τον Δημήτρη για ακόμα μια φορά. Ήταν κάτι που έγινε πολύ γρήγορα και δεν το σκέφτηκα καθόλου.

Ξέρω πόσο με ήθελε ο κόουτς ενώ σε ό,τι αφορά τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, είχαμε συζητήσει και πέρυσι. Δυστυχώς δε συμφωνήσαμε πέρυσι και αυτό ήταν δική μου επιλογή και όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος νοιώθω ότι θα έπρεπε να είμαι από πέρυσι στην ομάδα. Παρόλ’ αυτά ποτέ δεν είναι αργά, γίνεται φέτος.

Να δουλέψουμε σκληρά, να μπούμε υγιείς στο γήπεδο όπως και να βγούμε υγιείς απ’ αυτό κι απ’ εκεί και πέρα να φτάσουμε όσο το δυνατό πιο ψηλά και να καταφέρουμε να επιστρέψει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στα υψηλά στρώματα της Basket League.

Κι επειδή ήμουν στην τελευταία ομάδα που είχε διάκριση στην Ελλάδα, έφτασε μακριά στο Κύπελλο και στην τετράδα στο πρωτάθλημα, ενώ προκριθήκαμε στη δεύτερη φάση του Eurocup, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και γι’ αυτό και θα επιθυμούσα μια χρονιά που θα έθετε τις βάσεις να μπορέσει η ομάδα τα επόμενα χρόνια να φτάσει εκεί που ήταν και ν’ αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό μπάσκετ. Διότι το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται δυνατό ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα στο γήπεδο»

1 σχόλιο

  1. Ο λυκογιαννης κάνεις ότι θέλει στην ομάδα παίρνει τους δικούς του διώξτε τον άσχετο τωρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή