Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aκαδημία Ποδοσφαίρου: Ξεκινά η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου:

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου:

Ξεκινά η προετοιμασία των αγωνιστικών τμημάτων της Ακαδημίας μας το επόμενο διάστημα!

Η αρχή θα γίνει με το τμήμα της Κ17, την ερχόμενη Δευτέρα 29/07/2024 και ώρα 18:30, στο γήπεδο των Τραχώνων Αλίμου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις για την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, λόγω εργασιών συντήρησης του γηπέδου της Λαύρας Αργυρούπολης.
Το προπονητικό επιτελείο της Κ17 θα αποτελείται από τους εξής:
Γιώργος Οικονομόπουλος, επικεφαλής προπονητής, διπλωματούχος UEFA Α, με άμεσο συνεργάτη του τον ο Δημήτρη Κυρούλη, πτυχιούχο ΤΕΦΑΑ, μεταπτυχιακές σπουδές στο Sports Management της ΣΕΦΑΑ/ ΕΚΠΑ και διπλωματούχος UEFA B.
Επικεφαλής προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι οι Γιάννης Στίμος, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ και μεταπτυχιακές σπουδές με τίτλο «Football Strength & Conditioning Coach” στο Football Science Institute (FSI), ενώ ο Γιώργος Φύτρος, τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Στρατός Βακερλής, διπλωματούχος UEFA C (υπό αξιολόγηση).
Ο Αλέξανδρος Θυμιανός, πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας, θα αναλάβει και φέτος το τμήμα φυσικοθεραπείας της Ακαδημίας.
Νέα σεζόν, νέες προοπτικές για την Ακαδημία μας, έχοντας πλέον τον επίσημο τίτλο ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία για όλους τους αθλητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια