Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει για Bενάρδο ο Iστορικός!

Μπορεί στον Πανιώνιο να έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού

Μπορεί στον Πανιώνιο να έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού, ωστόσο αυτό δεν πάει να πει πως δεν εξετάζουν αξιόλογους ποδοσφαιριστές και σε κάποια άλλη θέση που ενδεχομένως να χρειάζεται η ομάδα περαιτέρω ενίσχυση.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται πως είναι αυτή του Σπύρου Βενάρδου. Πρόκειται για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση σε όλη την δεξιά πλευρά, τόσο στο άκρο της άμυνας, όσο και της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Την σεζόν που μας πέρασε πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με την φανέλα της Ηλιούπολης στην Superleague 2, με την συμβολή του να είναι καθοριστική στην πολύ καλή πορεία της πρώην πλεόν ομάδας του. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Καλλιθέα η οποία φέτος θα αγωνίζεται στην Superleague 1.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του και σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία, προκειμένουν ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανέρυθρα του Πανιωνίου!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια