Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H αρχή έγινε και oι… παλιοί έδειξαν τον δρόμο!

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης…

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης…

Μετά από τέσσερα δύσκολα χρόνια στη Γ’ Εθνική ο Ιστορικός από την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024 επέστρεψε και επίσημα στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η επίσημη «πρώτη» για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη, με πολλά χαμόγελα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, προσμονή για την έναρξη της σεζόν, αλλά και με ταπεινότητα και σοβαρότητα.

Η θέση του Πανιωνίου χωρίς αμφιβολία είναι μόνο στην μεγάλη κατηγορία, αυτό το ξέρουν άπαντες. Όμως η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερη για τον σύλλογο. Νέα διοίκηση, νέος προπονητής και τεχνικό τιμ, πολλοί νέοι παίκτες και φυσικά νέα κατηγορία, η οποία έχει τις δυσκολίες της, ενώ και ο Πανιώνιος είναι… πρωτάρης σε αυτή.

Πάμε ξανά στην «πρώτη». Χωρίς αμφιβολία τα βλέμματα όλων έπεσαν στους νέους… παλιούς. Δηλαδή, στον Δημήτρη Κολοβό, τον Τάσο Αυλωνίτη και τον Νίκο Γιαννακόπουλο. Τρεις ποδοσφαιριστές που ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον Πανιώνιο, έπαιξαν και έζησαν ωραίες στιγμές μαζί του στην μεγάλη κατηγορία και πλέον επιστρέφουν ως «μπροστάρηδες» στη νέα αρχή του Ιστορικού!

Και οι τρεις μίλησαν στην κάμερα του panionianea.gr μετά το τέλος της προπόνησης και όσα είπαν ήταν ξεκάθαρα! Αναφέρθηκαν στο μεγαλείο του Πανιωνίου, στην επιθυμία που είχαν να επιστρέψουν στην ομάδα ακόμα και στην Superleague 2, ενώ η ατάκα του Δημήτρη Κολοβού «...εμείς είμαστε κάτι μικρό μπροστά στο μέγεθος αυτής της ομάδας» τα λέει όλα και δείχνει τον δρόμο προς τους νεότερους συμπαίκτες του για το τι εστί Πανιώνιος!

Η αρχή, λοιπόν, για τη νέα σεζόν έγινε. Η ομάδα δείχνει να έχει ενισχυθεί σημαντικά. Έχει αποκτήσει προσωπικότητες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, διαθέτει σχεδόν από δύο παίκτες (τουλάχιστον) σε κάθε θέση και πλέον χρειάζεται μία ακόμα δυνατή κίνηση στην θέση του σέντερ φορ και το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί και ένας ποδοσφαιριστής που θα αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Στα θετικά της «πρώτης» και οι μετρημένες προς την σωστή κατευθύνση δηλώσεις του Αντώνη Νικοπολίδη, οι απαντήσεις σε όλα που έδωσε ο Κώστας Ρούπτσος, αλλά και η δυναμική παρουσία του κυανέρυθρου κόσμου που στην «καρδιά» του Καλοκαιριού και του… καύσωνα έδωσε το «παρών» και τον παλμό με το… καλημέρα.

Περισσότερα (γραπτά) λόγια δεν χρειάζονται τώρα. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε και εδώ θα είμαστε να τα γράφουμε και να τα λέμε όλα.

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους μας! Καλή «δουλειά» στον coach και τους παίκτες του, χωρίς τραυματισμούς! 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια