Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H «Πανιώνια Εκπομπή» συνεχίζει και τη νέα σεζόν | Panionianea TV

📌Η «Πανιώνια Εκπομπή» θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να σας κρατάει παρέα, μέσα από το Panionianea TV. Όπως πάντα με όλη την κυανέρυθρη επικ...

📌Η «Πανιώνια Εκπομπή» θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να σας κρατάει παρέα, μέσα από το Panionianea TV. Όπως πάντα με όλη την κυανέρυθρη επικαιρότητα, με εκλεκτούς καλεσμένους από την κυανέρυθρη οικογένεια (και όχι μόνο), ρεπορτάζ, ειδήσεις και άμεση επικοινωνία με τον Πανιώνιο κόσμο.

▪️Η προσπάθεια που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια για να βγαίνει η Εκπομπή στον αέρα του διαδικτύου είναι πολύ μεγάλη. Τα έξοδα αρκετά, τα έσοδα ανύπαρκτα, όμως το μεράκι και η αγάπη μας γι’ αυτή την εκπομπή και γι΄αυτό που κάνουμε είναι αναμφισβήτητα. Κυρίως για να έχει όλος ο κόσμος του Ιστορικού την δική του τηλεοπτική διαδικτυακή έγκυρη ενημέρωση και το δικό του Πανιώνιο βήμα!

▪️Για να… ανεβάσουμε, όμως, ακόμα παραπάνω τον πήχη και τον επαγγελματισμό αυτής της εκπομπής, σίγουρα θα χρειαστούμε και την βοήθεια όλων όσων μπορούν να συμβάλλουν σε αυτό.

▪️Όποιος λοιπόν θέλει και μπορεί να στηρίξει την «Πανιώνια Εκπομπή» και παράλληλα φυσικά να να διαφημίσει την επιχείρησή του ή την δουλειά του μέσα από το Panionianea TV, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο εξής email: panionianea@gmail.com

Συνεχίζουμε το ίδιο πιστά και ακόμα πιο δυναμικά για τον Πανιώνιο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια