Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φουλάρει μεταγραφικά ο Iστορικός! | Σε πρoχωρημένες επαφές με τρεις

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού καθημερινά βρίσκονται σε επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα, προκειμένου να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται το ρόστερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως έχετε διαβάσει στα panionianea.gr, ο Πανιώνιος ουσιαστικά έχει συμφωνήσει με τους Ενγκουέμ, Πιερτζακόμι, Χριστόπουλο, έχει ήδη ανακοινώσει τον Αυλωνίτη, βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση των Ν. Γιαννκόπουλου, Χρούστινετς, ενώ έχει δείξει πολύ έντονο ενδιαφέρον για τον Νοικοκυράκη και εξετάζει τον Γιάννου.

Τα τρία νέα ονόματα ποδοσφαιριστών, που σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr βρίσκονται πολύ ψηλά στην λίστα του Ιστορικού και μάλιστα οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο, είναι αυτά των Oμάρ Σαντάνα, Δαμιανού Γκίνη και Μιχάλη Μπούση.

Τρεις περιπτώσεις παικτών που εφόσον αποκτηθούν από τον Πανιώνιο αναμένεται να ενισχύσουν πολύ την ομάδα στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Λίγα λόγια λοιπόν για τους εν λόγω ποδοσφαιριστές.

  • Ο Ομάρ Σαντάνα (33 ετών) διαθέτει μεγάλη εμπειρία, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή με δημιουργικά χαρακτηριστικά και στην χώρα μας ξεχώρισε για δύο χρόνια με την φανέλα της Καλλιθέας στην Superleague 2, ενώ την σεζόν που μας πέρασε κατέγραψε 16 συμμετοχές με την φανέλα της Λαμίας στην μεγάλη κατηγορία. Έχει περάσει επίσης από το πρωτάθλημα της Κύπρου με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων και στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.
  • Ο Δαμινανός Γκίνη (29 ετών) είναι ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Πανιωνίου, με την πρώτη ομάδα του οποίου μάλιστα αν και νεαρός τότε στην ηλικία κατάφερε και μέτρησε 8 συμμετοχές σε Superleague 1 και Κύπελλο Ελλάδος. Εν συνεχεία κατάφερε και σταθεροποιήθηκε στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Χανιά, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κηφισιά και Ιωνικό. Παίζει στην μεσαία γραμμή, κυρίως ως αμυντικό χαφ, είναι πολύ δυνατός στις μονομαχίες και διαθέτει πλέον μεγάλη εμπειρία από την SL2.
  • Tέλος, ο Μιχάλης Μπούσης (25 ετών) αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ, ενώ μπορεί να βοηθήσει και ως κεντρικός αμυντικός. Προέρχεται από μία γεμάτη και εξαιρετική σεζόν στην SL2, όπου με την Καμπανιακό μέτρησε 31 συμμετοχές. Επίσης, έχει περάσει από Αιγάλεω, ΑΕΚ Β', Απόλλωνα Λάρισας και Εργοτέλη.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Θα γίνει και ένα φιλικό παιχνίδι με την Κόρινθο, στην Κόρινθο.
    Οι Κορίνθιοι θα προσπαθήσουν να είναι βραδινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή