Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανά μαζί Kολοβός και Aυλωνίτης στον αγαπημένο τους Πανιώνιο! (pic)

Ο Πανιώνιος επέστρεψε φέτος στις επαγγελματικές κατηγορίες και με την διοίκηση του Κώστα Ρούπτσου θέλει να δείξει με το «καλημέρα» τις υψηλέ...

Ο Πανιώνιος επέστρεψε φέτος στις επαγγελματικές κατηγορίες και με την διοίκηση του Κώστα Ρούπτσου θέλει να δείξει με το «καλημέρα» τις υψηλές φιλοδοξίες που έχει.

Οι κυανέρυθροι κινούνται πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό «παζάρι» και μεταξύ άλλων έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν επίσημα μία μεγάλη επιστροφή, ενώ ουσιαστικά και η δεύτερη έχει ήδη υλοποιηθεί.

Φυσικά μιλάμε για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί και τον Δημήτρη Κολοβό που όπως διαβάσατε αποκλειστικά στα panionianea.gr έφτασε σε προφορική συμφωνία με τους κυανέρυθρους.

Οι δυο τους δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα είναι συμπαίκτες. Στον Ιστορικό συνυπήρξαν από το 2011 έως το 2014, όπου αμφότεροι πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και ξεχώρισαν με την φανέλα του Πανιωνίου στην Superleague 1. Μάλιστα, εν συνεχεία για δύο χρόνια αγωνίστηκαν μαζί και στον Ολυμπιακό.

Στο υπόλοιπο της καριέρας τους πραγματοποίησαν πολύ καλά πράγματα, έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο, σε Ελλάδα και Ευρώπη και πλέον επιστρέφουν στον αγαπημένο τους Πανιωνίο, προκειμένου να σταθούν «αρωγοί» στη νέα προσπάθεια που γίνεται και με την ποιότητα, την ικανότητα και τον χαρακτήρα τους να βοηθήσουν την ομάδα να επιστρέψει όσο πιο άμεσα γίνεται εκεί που πρέπει, στην κορυφαία κατηγορία.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως Κολοβός και Αυλωνίτης είχαν ως συμπαίκτη στον Πανιώνιο και τον Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος αυτή τη στιγμή έχει τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα (στη φώτο παρακάτω και οι τρεις με την φανέλα του Ιστορικού). 



Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια