Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γι΄αυτό επιλέχθηκε o Aντώνης Nικοπoλίδης

Στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Ρούπτσος στην «Πανιώνια Εκπομπή» και στο Panionianea TV αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- και το όνομα του ...

Στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Ρούπτσος στην «Πανιώνια Εκπομπή» και στο Panionianea TV αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- και το όνομα του προπονητή που θα αναλάβει τον Πανιώνιο της νέας σεζόν.

Ο λόγος για τον Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος αναλαμβάνει το «τιμόνι» του Ιστορικού, με τον Πρόεδρο της κυανέρυθρης ΠΑΕ να αναλύει τους λόγους για τους οποίους επιλέχτηκε ο 53χρονος τεχνικός.

Διαβάστε τα σχετικά αποσπάσματα από την συνέντευξη του κ. Ρούπτσου στην Web TV του panionianea.gr:

«Με τον Αντώνη Νικοπολίδη που θα είναι ο προπονητής και τον Νώντα Κουτρομάνο που θα είναι ο συνεργάτης του, όλο αυτόν τον καιρό δουλεύουμε μαζί για να φτιάξουμε αυτό που θέλουμε. Είναι δύο τα ζητούμενα στον σχεδιασμό, το ένα είναι να παίρνεις καλούς παίκτες και το άλλο αυτοί οι παίκτες να ταιριάζουν σε αυτό που θέλεις να κάνεις αγωνιστικά.

Δουλεύει όλη η αγωνιστική επιτροπή, στο να βρούμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θέλουμε. Και το προπονητικό τιμ επιλέχτηκε με βάση την αγωνιστική στρατηγική και αυτό που θέλει να κάνει η ομάδα.

Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να είναι ανταγωνιστική, να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, θα παίζει συνδιαστικό παιχνίδι, θα έχει την μπάλα στα πόδια της. Το ισπανικό μοντέλο είναι μία τέτοια σχολή που βλέπουμε και τώρα στο Euro.

Έτσι και στην επιλογή του Αντώνη Νικοπολίδης είναι ότι συμφωνήθηκε και το αγωνιστικό μοντέλο που θα παίζει η ομάδα, κάτι που δουλεύει και ίδιος. Στα δύο χρόνια που ήταν συνεργάτης του κ. Μίτσελ στον Ολυμπιακό δούλεψαν σε αυτό το κομμάτι. Μας έκανε παρουσίαση του αγωνιστικού πλάνου, πως θέλει να παίξει η ομάδα, συμφωνήσαμε αρχικά στους παίκτες που θέλουμε. Όποτε η επιλογή του προπονητή δεν είναι μόνο το τι έχει κάνει, αλλά να έχεις και μία συνεννόηση στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας, το τι θέλουμε να πετύχουμε, αν συμφωνούμε στον τρόπο παιχνιδιού κλπ. Ένας λόγος της επιλογής είναι γιατί θεωρούμε πως και στον κόσμο του Πανιωνίου θα αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, με συνδυαστικό ποδόσφαιρο, να προσπαθεί να ελέγχει το παιχνίδι, αν πάει σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού. Αυτός ο τρόπος προπονητικά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι, χρειάζεται λίγος χρόνος.

Έγινε μία χαρτογράφηση προπονητών σε σχέση με αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Πέρα από το αγωνιστικό και ο Αντώνης Νικοπολίδης δουλεύει αυτό το μοντέλο και πιστεύω εγώ προσωπικά και καταλήξαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να το υποστηρίξει. Από εκεί και πέρα, έχει χαρακτηριστικά ως προσωπικότητα, είναι γεννημένος πρωταθλητής, είναι δυνατός χαρακτήρας, ξέρει να κάνει πρωταθλητισμό και ο Πανιώνιος είναι γεννημένος να κάνει πρωταθλητισμό στην Superleague 2, αλλά και στην πρώτη κατηγορία να κυνηγάει όλα τα αποτελέσματα με οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζει.

Επειδή και εγώ ήμουν 20 χρόνια στους πάγκους, μπορώ να καταλάβω την δουλειά του προπονητή, ειδικά σε ομάδες που έχουν κόσμο και πίεση. Οπότε υπάρχουν μία σειρά από χαρακτηριστικά και καταλήξαμε στον Αντώνη Νικοπολίδη να δείξει το έργο του, είμαστε δίπλα του να τον υποστηρίξουμε. Στο τέλος της ημέρας όλα κρίνονται στο γήπεδο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο προπονητικό τιμ και σε αυτά που έχουμε στο μυαλό μας ότι θα τα καταφέρουμε και όλα θα πάνε καλά».

Δείτε ολόκληρη την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Κώστα Ρούπτσου στην «Πανιώνια Εκπομπή»


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Απ'ολα τα γραφικα που διαβασα το "ζουμι" ειναι στην εικοσαετη εμπειρια στους ποδοσφαιρικους παγκους του επερχομενου Ιδιοκτητη-Προεδρου-Συμπροπονητη που μαζι με τον διακεκριμενο και γεματο απο προπονητικες δαφνες "συναδελφο" του θα κανουν τον Πανιωνιο Μπαρτσελονα της superleage 2.. Αμοιρε Πανιωνιε ποσα ποδοσφαιρικα ψωνια θα πληρωσεις ακομη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή