Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακλαμανάκης: «Oι στόχοι του Πανιωνίου είναι υψηλοί, o κόσμος στηρίζει την oμάδα»

Για την επιστροφή του Πανιωνίου στην Α1, τους στόχους της ομάδας, την στήριξη του κόσμου, αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ μίλησε ο Δημήτρης...

Για την επιστροφή του Πανιωνίου στην Α1, τους στόχους της ομάδας, την στήριξη του κόσμου, αλλά και την ενίσχυση του ρόστερ μίλησε ο Δημήτρης Κακλαμανάκης στο Web Radio της ΕΟΚ.

Αναλυτικά:

Για την επιστροφή του Πανιωνίου στην Α1: «Είναι η πρώτη χρονιά του Πανιωνίου μετά από καιρό στην Α1, οπότε η προσαρμογή θα έχει μια δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε έμπειροι παίκτες όσοι είμαστε αυτήν τη στιγμή, όπως και ο κόουτς. Θεωρώ με τις επιλογές των ξένων, αν καταφέρει να πάρει τους παίκτες που θα επιλέξει, και αν “δεθούμε” όλοι μαζί, θα κάνουμε μια καλή ομάδα. Το κλίμα πέρυσι ήταν πάρα πολύ καλό, θεωρώ θα είναι το ίδιο και τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι η διαδικασία της ενσωμάτωσης στην Α1 θα μας βρει έτοιμους από νωρίς, δε θα μας πάρει πολύ χρόνο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Ο Πανιώνιος δεν πάει για να σωθεί, οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί και είναι κάτι που μου αρέσει, να αγωνίζομαι για κάτι υψηλό, να έχω όνειρα και στόχους. Μου αρέσει που είμαι μέρος αυτού. Οι πρόεδροι θέλουν του χρόνου η ομάδα να βγει στην Ευρώπη, το οποίο είναι ένας μεγάλος στόχος για εμάς και εύχομαι να τον υλοποιήσουμε. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι πάρα πολύ δυνατές, είναι χρόνια στην Α1 και δε θα είναι καθόλου εύκολο. Πιστεύω στη δική μας έδρα, θα έχουμε πάρα πολύ καλή έδρα και θα είναι δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα να περάσει».

Για τη στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου: «Ο κόσμος έχει δείξει και πέρυσι ότι στηρίζει την ομάδα. Ήρθε σε γήπεδα δύσκολα, ακόμα και στην Ελευθερούπολη είχαμε κόσμο στο πλευρό μας».

Για το πόσο βοηθάει τους Έλληνες παίκτες η παρουσία των ξένων σε μια ομάδα: «Οι ξένοι παίκτες ανεβάζουν γενικά το επίπεδο της ομάδας. Και οι Έλληνες κάνουν το ίδιο. Μια ομάδα με μόνο καλούς ξένους παίκτες δε θα πάει το ίδιο μπροστά αν δεν έχει καθόλου Έλληνες. Θεωρώ ότι είμαι μια μείξη και των δύο, η οποία μπορεί να κάνει μια ομάδα να αλλάξει επίπεδο και στο τέλος να είναι πετυχημένη».

Δεν υπάρχουν σχόλια