Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρoχωράει για Xρούστινετς ο Iστορικός!

Στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι κυανέρυθροι ήδη έχουν ανακοινώσει την πολύ σημαντική απόκτηση του Τάσου Αυλωνίτη, ενώ κι άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών βρίσκονται είτε στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, είτε πολύ κοντά στο να κλείσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ένας ακόμη παίκτης που βρίσκεται μία ανάσα από την μετακίνηση του στη Νέα Σμύρνη είναι ο Γιάκουμπ Χρούστινετς.

Πρόκειται για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αλλά και ως αμυντικός μέσος και την σεζόν που μας πέρασε αποτέλεσε βασικότατο μέλος του Εθνικού. 

Ο Τσέχος άσος έχει ύψος 1.83, ξεχωρίζει για την δυναμική στο παιχνίδι του, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Εκτός από τον Εθνικό έχει αγωνιστεί και στις ομάδες της Τσεχίας Mostecky, Teplice B, Socol Brozany και στην Willisau της Ελβετίας).

Eφόσον, λοιπόν, ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση του Χρούστινετς, τότε ο Πανιώνιος θα έχει ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική του γραμμή.

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με παίκτες από την Superleague 2, με τις περιπτώσεις τους να είναι ιδιαίτερα καλές και τις σχετικές εξελίξεις να αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο