Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σκαφίδας: «Χαρούμενος που συνεχίζω στον Πανιώνιο, ξεχωριστός o κόσμος της ομάδας»

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνο, την στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, αλλά και το αγαπημένο του κυανέρυθρο σύνθημα ανα...

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πανιώνο, την στήριξη του κόσμου προς την ομάδα, αλλά και το αγαπημένο του κυανέρυθρο σύνθημα αναφέρθηκε ο Δημήτρης Σκαφίδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ικανός τερματοφύλακας, μέσω «Q&A» σε σελίδα στο Instagram:

«Νιώθω κάτι παραπάνω από χαρούμενος που θα συνεχίσω να παίζω στον Πανιώνιο. Αυτός ήταν ο σκοπός μου πέρυσι το Καλοκαίρι που ήρθα στην ομάδα, να καταφέρουμε όλοι μαζί την άνοδο και να μείνω περισσότερα χρόνια στον Ιστορικό. Έχω δεθεί από την πρώτη χρονιά πολύ με τον σύλλογο και νιώθω ευτυχισμένος που θα συνεχίσω και φέτος εδώ».

«Ο κόσμος του Πανιωνίου είναι ξεχωριστός. Είχαμε απίθανη στήριξη από την πρώτη στιγμή και θεωρώ πως ήταν ένας από τους βασικούς παράγοντας που πετύχαμε τον στόχο που θέσαμε. Είτε παίζαμε εντός έδρας, είτες εκτός, ήταν εκεί κοντά να μας ωθούν προς τη νίκη. Το έχω πει πολλές φορές, θα το παω ξανά, ένα τεράστιο ευχαριστώ για την στήριξη και την ατμόσφαιρα που ζήσαμε στους περισσότερους αγώνες της χρονιάς».

«Όλα τα συνθήματα είναι ξεχωριστά. Εγώ προσωπικά έχω ξεχωρίσει το “ταξίδια στην Ευρώπη και στα τοπικά”. Γιατί εξηγεί αυτό που έζησε ο κόσμος αυτά τα τέσσερα χρόνια στην Γ’ Εθνική. Από την Ευρώπη, μέχρι την Τρίτη κατηγορία ήταν εκεί, δεν άφησαν την ομάδα μόνη ποτέ».

*Το «Q&A» του Σκαφίδα είναι από την σελίδα «paniwnios3_news» στο Instagram.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια