Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε με τον κόσμο του και τον... Κολοβό ο Ιστορικός! (photos)

Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων του ο Πανιώνιος το απόγευμα της Τετάρτης (24/07) ξεκίνησε την προετοιμασία του

Παρουσία περίπου 500 φιλάθλων του ο Πανιώνιος το απόγευμα της Τετάρτης (24/07) ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, που θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Στην επίσημη «πρώτη» έδωσαν άπαντες το «παρών». Ο νέος προπονητής Αντώνης Νικοπολίδης μαζί με το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού παλιοί και νέοι, αλλά και ο Δημήτρης Κολοβος, ο οποίος αποκτήθηκε τις τελευταίες ώρες και δεν έχασε χρόνο, βρισκόμενος αμέσως δίπλα στη νέα του ομάδα. 

Το πρόγραμμα περιείχε τον καθιερωμενο αγιασμό και μετά χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης. 

Aναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες και προπονήθηκαν, από τους... παλιούς ήταν οι Άνιο Πότσι, Θοδωρής Ζούλιας, Κωνσταντίνος Τσιμιδόπουλος, Κωνσταντίνος Διονέλλης, Παναγιώτης Ξυγκόρος, Γιώργος Στούπης, Γιώργος Γεμιστός, Δημήτρης Γροντής, Γιάννης Μπουρλάκης, Δημήτρης Σκαφίδας, Αλέξανδρος Λαύκας, από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα οι Τάσος Αυλωνίτης, Γιακούμπα Χρούστινετς, Μιχάλης Μπούσης, Κώστας Χριστόπουλος, Νίκολας Τσορνομάζ, Ντάμιαν Γκίνη, Αλμπέρτο Ενγκουέμ, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Λεόν Πιερτζακόμι, Νίκος Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Τσόγκας, Γιάννης Αλεξανδράκης και Γιώργος Νικοπολίδης, όπως επίσης και από την περσινή Κ17 του Πανιωνίου οι Χρήστος Λακατής, Έκτορας Οθωναίος, Γιον Πρίφτη και Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Φυσικά και ο Δημήτρης Κολοβός, που δεν πήρε όμως μέρος στην προπόνηση.

Θα ακολουθήσει αποκλειστικό ρεπορτάζ με δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές στην κάμερα του panionianea.gr. 


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια