Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυναμώνει με Tσορνομάζ ο Iστορικός!

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν.

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανιώνιος ενόψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του panionianea.gr, οι άνθρωποι του Ιστορικού έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Νικολάς Τσορνομάζ

Πρόκειται για τον 29χρονο κεντρικό - αμυντικό χαφ, ο οποίος την σεζόν που μας πέρασε είχε μία γεμάτη σεζόν με τα Χανιά στην Superleague 2 (22 συμμετοχές).

Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά την σεζόν 2022-23, όπου ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας με την φανέλα του ΟΦ Ιεράπετρας. Στην ομάδα της Κρήτης μέτρησε συνολικά 22 συμμετοχές, με δυο γκολ και μια ασίστ.

Πριν την Ελλάδα, ο Τσορνομάζ είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Ιταλία όπου αγωνίστηκε σε Φάνο και Βίρτους Ματίνο. Είχε προηγηθεί η Ορένσε στην Α’ Εθνική του Εκουαδόρ, ενώ στην πατρίδα του αγωνίστηκε στην με την Ατλέτικο Μίτρε και την Ντεφενσόρες Μπελγκράνο. Εκτός Αργεντινής έπαιξε για πρώτη φορά σε ηλικία 23 ετών όταν και μετακόμισε στο MLS για την ομάδα του Λος Άντζελες, ενώ στις ΗΠΑ αγωνίστηκε επίσης και στην Όραντζ Κάουντι.

Οι κυανέρυθροι, λοιπόν, ξεχώρισαν την περίπτωση του και προχώρησαν άμεσα για την απόκτηση του. Μάλιστα, το πιθανότερο είναι να βρίσκεται και στην «πρώτη» της ομάδας, στις 24 Ιουλιου, μαζί με τα υπόλοιπα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και τους παίκτες που ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ιστορικό. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια