Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tο «ευχαριστώ» του Γιώργου Kουτελάκη στον Δήμαρχο Γλυφάδας για την «φιλοξενία» στον Πανιώνιο

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Γλυφάδας για την απόφαση του να π...

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον Δήμαρχο Γλυφάδας για την απόφαση του να παραχωρήσει το κλειστό «Μάκης Λιούγκας» για έδρα του Πανιωνίου.

Αναλυτικά η δήλωση του: 

"Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τον αγαπητό μου συνάδελφο και εξαιρετικό Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου για την παροχή έδρας για την νεά αγωνιστική χρονιά στην ομάδα Μπάσκετ του Πανιωνίου που επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του Αθλήματος.

Ο τρόπος που υποδέχθηκε και ανταποκρίθηκε στο αίτημα και την παράκλιση μου, επιβάλλουν ως ελάχιστη ηθική ανταπόδοση τις δημόσιες ευχαριστίες μου.

Στο πρόσωπό του ευχαριστούμε και τους πολίτες της Γλυφάδας.Ειναι τυχεροί που έχουν Δήμαρχο τον Γ.Παπανικολάου.

Σε ότι αφορά το δικό μας Κλειστό της Αρτάκης, η στενή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη μας Ν.Χαρδαλια και το ισχυρό ενδιαφέρον του για το " έργο", είναι βέβαιο ότι δρομολογούν εξελίξεις τον Σεπτέμβριο με νέο σαφή χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης... με τούτους ή με άλλους... Η ομηρεία θα τελειώσει οριστικά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια