Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η μεγάλη Πανιώνια συνέντευξη του Κώστα Ρούπτσου στo Panionianea TV (video)

Η αποκλειστική εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Κώστα Ρούπτσου στο Panionianea TV. 

Η αποκλειστική εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Κώστα Ρούπτσου στο Panionianea TV. 

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κώστας Ρούπτσος στην «Πανιώνια Εκπομπή», στην πρώτη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο ισχυρός άνδρας του Ιστορικού αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Πανιώνιο, στην απόφαση να μπει μπροστά στη νέα εποχή της κυανέρυθρης ΠΑΕ, ενώ έδωσε και πολλές ειδήσεις αναφορικά τόσο με τα οργανωτικά θέματα της νέας ΠΑΕ, όσο και με τα αγωνιστικά.

Μεταξύ άλλων γνωστοποίησε πως τις επόμενες μέρες ο Πανιώνιος θα είναι και τυπικά ΠΑΕ έχοντας ως μόνη εκκρεμότητα την έκδοση ΑΦΜ (θα πραγματοποιηθεί αρχές της βδομάδας που μας έρχεται). Εν συνέχεια θα γίνει το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο και θα κατατεθεί το μετοχικό κεφάλαιο και θα δοθεί η πρώτη μεγάλη δόση προς το BAN που υπάρχει από την FIFA, με την οποία ήδη υπάρχει ανοικτή γραμμή και συνεργασία ως προς την επίλυση της διαφοράς. Άμεσα από την αποπληρωμή της δόσης η ομάδα θα είναι απόλυτα λειτουργική ενώ παράλληλα η διευθέτηση των υπολοίπων συνεχίζεται σταθερά και αποτελεσματικά.

Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο κ. Ρούπτσος ανακοίνωσε και επίσημα πως προπονητής της ομάδας θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, με στενό συνεργάτη του τον Νώντα Κουτρομάνο. Ο σχεδιασμός της ομάδας «τρέχει» με τους περισσότερους μεταγραφικούς στόχους να έχουν συμφωνηθεί ήδη ως απόρροια της δουλειάς που γίνεται από το τεχνικό team όλο αυτό το διάστημα σε συνδυασμό με τους ανθρώπους που διοικητικά τους πλαισιώνουν, δηλαδή, από τον Σάκη Κάτζο ως Αθλητικό Διευθυντή, τον Λεωνίδα Καμπάνταη ως Γενικό Αρχηγό και τον Μάριο Μπίλιο ως Team Manager.

Αναφορικά με το σήμα της νέας ΠΑΕ, ο κ. Ρούπτσος είπε ότι προς το παρόν δεν θα αλλάξει και η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά με το σήμα του Ερασιτέχνη, αφού δεν υπάρχει τελικά κάποιο νομικό θέμα. 

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα των Ακαδημιών, στο ποδόσφαιρο που θέλει ο ίδιος να παίξει ο Πανιώνιος και άλλα πολλά.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης πέρασε και το δικό του ξεκάθαρο μήνυμα, τονίζοντας: «Έχουμε πολλές μάχες και δεν περισσεύει κανείς»!

Αυτά και άλλα πολλά είπε στην μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στην Web TV του panionianea.gr ο Κώστας Ρούπτσος.

Δείτε αναλυτικά την εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην «Πανιώνια Εκπομπή»:

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 
Παρουσιάση εκπομπής: Γιώργος Καρμίρης - Παναγιώτης Κυπραίος

Δεν υπάρχουν σχόλια