Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φάνης Xριστοδούλου: «H ομάδα έγινε επαγγελματική, γιατί όχι και Ευρώπη;»

Την πίστη πως η ομάδα από τη πρώτη της χρονιά στην Basket League θα πραγματοποιήσει μία καλή πορεία εξέφρασε ο Φάνης Χριστοδούλου. Η «ση...

Την πίστη πως η ομάδα από τη πρώτη της χρονιά στην Basket League θα πραγματοποιήσει μία καλή πορεία εξέφρασε ο Φάνης Χριστοδούλου.

Η «σημαία» του Ιστορικού, μίλησε στην «Καθημερινή», τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όσο τον θέλουν θα βρίσκεται κοντά στον Πανιώνιο!

«Η ομάδα έκανε κάποιες επιλογές και κυρίως ο κόουτς ο οποίος είναι ο υπεύθυνος τους σχήματος και για το πώς θα παίξει η ομάδα. Οι επιλογές του κόουτς είναι καλές. Πλέον, πρέπει να δεθεί η ομάδα, να έχουμε υγεία, διότι πέρυσι είχαμε τεράστια προβλήματα με τραυματισμούς και να κάνουμε μια καλή πορεία».

Ο Φάνης στέκεται στο σύστημα της Α2 που ταλαιπώρησε τον Πανιώνιο την περασμένη χρονιά: «Πρέπει να αλλάξει, οπωσδήποτε. Δεν γίνεται να είσαι μια ολόκληρη χρονιά πρώτος και ξαφνικά με κάποια απρόοπτα γεγονότα, να κινδυνεύεις να χάσεις την άνοδο. Αν και τώρα αυτό δεν μας αφορά, αφού αλλάξαμε κατηγορία. Σίγουρα, όμως, πρέπει να γίνει κάτι».

 Φάνη, τι πρέπει να κάνει ο Πανιώνιος για να μείνει κατηγορία και μετά να στοχεύσει ψηλότερα;

– Αυτό που πρέπει, το κάνει ήδη. Εχει ενισχυθεί σωστά, έχει αλλάξει τα πάντα, έγινε επαγγελματική πλέον η ομάδα. Εχουν μπει σωστοί άνθρωποι στα πόστα που πρέπει και σε όλους τους τομείς και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία και γιατί όχι, να βγούμε και Ευρώπη. Πολύ σημαντικό κομμάτι αυτό».

Ο κόουτς λέει ότι νιώθει καλά που είσαι δίπλα του. Κρατάς όντως «ζωντανό» ακόμη μέσα σου τον παίκτη;

– Ναι, έτσι είναι, αυτό δεν το έχω αποβάλει ακόμη, νιώθω παίκτης. Και πολλές φορές, με κάποιες περίεργες διαιτησίες, που βλέπω τι συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι, «βγαίνω από τα ρούχα μου». Πολλές φορές ξεπερνώ ίσως τα όρια. Δεν μπορώ να το αποβάλω αυτό.

Δηλαδή δεν θα σε δούμε ποτέ σε ρόλο προπονητή;

– Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ξανά ενεργά με τον χώρο. Λίγο δύσκολο να συμβεί αυτό. Είμαι και σε μια ηλικία περίεργη, δεν το αντέχω (γέλια). Στον Πανιώνιο, πάντως, θα είμαι εκεί κοντά όσο με θέλουν. Αν δεν με θέλουν, τα μαζεύω και φεύγω (γέλια).

1 σχόλιο

  1. Δεν μπορω να φανταστω ουτε ενα πανιωνιο που να θελει για παντα κοντα του το Φανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή