Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του Βόλου

Φιλικό δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του Βόλου ΝΠΣ περιλάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα του Πανιωνίου στην Πορταριά Πηλίου.

Φιλικό δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την Κ19 του Βόλου ΝΠΣ περιλάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα του Πανιωνίου στην Πορταριά Πηλίου.

Οι κυανέρυθροι είχαν την δυνατότητα να κάνουν μία πιο δυνατή... προπόνηση και ο προπονητής Αντώνης Νικοπολίδης να δει τους ποδοσφαιριστές του σε ρυθμούς αγώνα.

Σκορ δεν κρατήθηκε από τις δύο ομάδες, καθώς το παιχνίδι είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.

Πάντως, η διάθεση και η όρεξη δεν έλειψε από τους παίκτες του Πανιωνίου, οι οποίοι πραγματοποίησαν πολλούς σινδυασμούς στην επίθεση, δημιουργώντας ωραίες ενέργειες και πολλές καταστάσεις για γκολ.

Η αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου: Σκαφίδας, Χριστόπουλος, Κουφουδάκης, Ζούλιας, Πότσι, Γκίνη, Στούπης, Γροντής, Μπουρλάκης, Πιερτζακόμι, Γεμιστός. 

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Τσόγκας, Αυλωνίτης, Τσιμιδόπουλος, Πρίφτη, Χρούστινετς, Νοικοκυράκης, Διονέλλης, Βενάρδος, Κολοβός, Αλεξανδράκης, Νιτσάκης.

Την προσεχή Παρασκευή ο Ιστορικός θα παίξει φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ Βόλου, με την τιμή του εισιτηρίου να έχει οριστεί από τους γηπεδούχους στα 10 ευρώ.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια