Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στίβος: Πρωταθλητής Ελλάδος Κ20 στις Γυναίκες ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. αναδείχθηκε πρωταθλητής σύλλογος στην Ελλάδα στις Γυναίκες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 2...

Ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. αναδείχθηκε πρωταθλητής σύλλογος στην Ελλάδα στις Γυναίκες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 που διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 27-28/7/2024. Η τελευταία φορά που ο σύλλογός κατέκτησε αυτή την κορυφή ήταν το μακρινό 2017!

Ακολουθούν οι εντυπωσιακές επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών μας:

  • Σπυροπούλου Ανδριάνα: 4η Θέση - 100m - 12’’.24

  • Κέντρο Μέλινα: 3η Θέση - Ακόντιο - 42,87m

  • Μποντιώτη Ανδριάνα: 1η Θέση - 3000m ΦΕ - 10’,34’’.73

  • Δρούλια Βάλια/Τσώνη Ιωάννα/Παπαδάτου Λυδία/Σπυροπούλου Ανδριάνα: 9η Θέση - 4x100m - 50’’.29

  • Δρούλια Βάλια: 5η Θέση - Επι κοντώ - 3.35m

  • Μποντιώτη Ανδριάνα: 1η Θέση - 3000m - 9’,41’’.57

  • Στρατίκης Γιώργος: 6η Θέση - Επι κοντώ - 4.20m

  • Σταματοπούλου Ιωάννα: 4η Θέση - 3000m - 9’,52’’.74

Ο έφορος του τμήματος Στίβου, Χρήστος Σταματόπουλος, δήλωσε:


«Με πολύ σκληρή δουλειά σε επίπεδο αθλητικό, προπονητικό, αλλά και οργανωτικό, καταφέραμε να φέρουμε τον αγαπημένο μας σύλλογο στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτή η διάκριση ήρθε κατά την πρώτη μου θητεία ως έφορος του τμήματος στίβου. Αυτή η τεράστια επιτυχία έρχεται να επιβεβαιώσει την εξαιρετική δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά από όλο το team. Θα ήθελα, λοιπόν, να ευχαριστήσω όλο το προπονητικό team που προετοίμασε τους αθλητές και τις αθλήτριες και ειδικά τις αθλήτριές μας που πέτυχαν αυτό το αποτέλεσμα. Τις ευχαριστώ από καρδιάς, μία προς μία ξεχωριστά και εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς!»


Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και συνέβαλαν σε αυτή την ιστορική επιτυχία του συλλόγου μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια