Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος στα «Χρυσοστόμεια 2024»

Στο τουρνουά που διοργανώνει η Τριγλία Ραφήνας και γίνεται προς  προς τιμήν του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης θα συμμετέχει και φέτος ο Πα...

Στο τουρνουά που διοργανώνει η Τριγλία Ραφήνας και γίνεται προς προς τιμήν του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης θα συμμετέχει και φέτος ο Πανιώνιος.

Η αναλυτική ενημέρωση: 

"Η Ακαδημία μας δίνει παρών στο τουρνουά της Τριγλίας Ραφήνας.

Με την συμμετοχή της Κ17 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. η Ακαδημία μας θα δώσει γα άλλη μια φορά παρών στο ιστορικό ετήσιο τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα της Τριγλίας Ραφήνας.

Πρόκειται για ένα τουρνουά που διοργανώνεται από το 2013 προς τιμήν του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου Σμύρνης, καθώς η Τριγλία της Μ.Ασιας ήταν η γενέτειρα του. Η ομάδα της Τριγλίας προσκαλεί πάντα της Ακαδημία μας διότι ο Μητροπολίτης ήταν και Επίτιμος πρόεδρος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., ενώ ταυτόχρονα προσκαλεί σε κάθε τουρνουά και άλλους δύο συλλόγους με ρίζες επίσης απο την Μικρά Ασία.

Στην εκδήλωση της κλήρωσης,την ομάδα μας εκπροσώπησε ο ένας εκ των δύο διευθυντών της Ακαδημίας μας Κώστας Μπίκας.

Οι αγώνες διεξάγονται το Σάββατο 31/8. Στις 17:00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Ελευσίνας, ενώ ο νικητής θα αγωνιστεί στον τελικό την Κυριακή στις 18:00, με τον νικητή του έτερου ζευγαριού της Τριγλιας Ραφηνας με τον Εθνικό Λυκίας Νεας Μάκρης.

Ακαδημία ποδοσφαίρου ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. "

Δεν υπάρχουν σχόλια