Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Aποχαιρέτησε με τα καλύτερα λόγια τον Φελίσιo η Λεβάντια Ταλίν

Η πρώην -πλέον- ομάδα του Φελίπε Φελίτσιο αποχαιρέτησε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με τα καλύτερα λόγια.

Η πρώην -πλέον- ομάδα του Φελίπε Φελίτσιο αποχαιρέτησε τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή με τα καλύτερα λόγια.

Η Λεβάντια Ταλίν, στην οποία αγωνίστηκε ο 21χρονος σεντερ φορ από τον Ιανουάριο του 2023 ως δανεικός από τον Ατλέτικο Μινέιρο, μέσω επίσημης ανακοίνωσης γνωστοποίησε πως ο παίκτης αποχωρεί από τον σύλλογο, στάζοτας... μέλι για την αγωνιστική του και όχι μόνο προσωπικότητα! 

Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, oι Εσθονοί αναφέρουν πως ο Φελίτσιο έδειξε απόλυτη αφοσίωση και επαγγελματισμό, βοηθώντας σημαντικά την ομάδα να φτάνει σε νίκες.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο παίκτης ξεχώρισε κυρίως για την ικανότητα του να σκοράρει, σημειώντας σε 55 εμφανίσεις 21 γκολ, έχοντας παράλληλα και 11 ασιστ! 

Μάλιστα, επίσης σημειώνεται η καθοριστική του συμβολή στο να βρίσκεται η Ταλίν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ γίνεται και ειδική αναφορά στην παρουσία του Φελίτσιο στους αγώνες Conference League πριν από λίγες ημέρες, όπου σημείωσε ένα γκολ και έδωσε μία ασιστ.

Στο τέλος της ανακοίνωσης, η ομάδα από την Εσθονία ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά, το πάθος και την αφοσίωση του στην ομάδα και του εύχεται επιτυχίες στην ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ευρώπη.

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί πως σε πολλά μέσα τόσο της Βραζιλίας όσο και της Εσθονίας έχει γίνει θέμα η μεταγραφή του Φελίτσιο από την Ατλέτικο Μινέιρο στον Πανιώνιο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια