Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mείωση στα διαρκείας της Θύρα 2 και ⁠δημιουργία οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας

Μείωση στα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν την Θύρα 2 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Μείωση στα εισιτήρια διαρκείας που αφορούν την Θύρα 2 ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Πιο συγκεκριμένα, η αρχική τιμή ήταν 140 ευρώ, ενώ με την μείωση είναι πλέον 120. Μάλιστα, για την συγκεκριμένη Θύρα δημιουργήθηκε και οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας, το οποίο θα κοστίζει 200 ευρώ και με αυτό θα μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο όλα τα μέλη μίας οικογένειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κινούμενη πάντα με γνώμονα το κοινό καλό του φίλαθλου Πανιώνιου κόσμου αποφασίζει την:

1. Μείωση του εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 2 από 140 ευρώ σε 120 Ευρώ.
2. ⁠Δημιουργία Οικογενειακού Εισιτηρίου διαρκείας στη Θύρα 2 με 200 Ευρώ. Με το εισιτήριο αυτό μπορούν να προσέρχονται στο γήπεδο όλα τα μέλη μίας οικογένειας (Πατέρας, Μητέρα και όλα τα παιδιά τους). Απαραίτητη σε κάθε περίπτωση αποτελεί η έκδοση κάρτας φιλάθλου για όλα τα μέλη της οικογένειας. Η δυνατότητα απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για αυτή την κατηγορία θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 28/09 και η διάθεση τους θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και την αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος».
Με βάση τα ανωτέρω το εισιτήριο ανά αγώνα του διαρκείας στη Θύρα 2 κοστίζει αρκετά κάτω από 10 ευρώ, ενώ το εισιτήριο για οικογενειακό διαρκείας για μία τετραμελή οικογένεια με 2 παιδιά κοστίζει κοντά στα 3 ευρώ το άτομο και λιγότερο από 3 ευρώ για τρίτεκνους και πολύτεκνους.
Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, παρακαλούμε θερμά όπως επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο επικοινωνίας του τμήματος εξυπηρέτησης εισιτηρίων και διαρκείας (6983359465) ώστε να δοθούν αναλυτικά οι λεπτομέρειες διάθεσης.
Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι μετά από την ανακατασκευή του ποτιστικού συστήματος του γηπέδου, την ανακατασκευή των αποδυτηρίων και την ανακατασκευή της θύρας 5-6 που είναι σε εξέλιξη, προχωράει η ανακατασκευή στις τουαλέτες του γηπέδου με όσο το δυνατόν γρηγορότερους ρυθμούς προσπαθώντας να προλάβουμε την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια