Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική νίκη με ανατρoπή για τον Iστορικό!

Φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος την Παρασκευή (09/08), επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 του Ολυμπιακού Βόλου.

Φιλική νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος την Παρασκευή (09/08), επικρατώντας εκτός έδρας με 3-1 του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Ιστορικός, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ, με τον Αντώνη Νικοπολιδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει πρώτος. 

Η ομάδα του Νικοπολίδη είχε δύο δοκάρια με τους Γκίνη και Γεμιστό, ενώ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Σιδεράκης, σε άλλες δυο περιπτώσεις αντέδρασε σωστά και κράτησε το "μηδέν" στην εστία του.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί πρώτος με τέρμα του Αρσένη στο 19'. 

Οι κυανέρυθροι αντέδρασαν και κατάφεραν να φέρουν στα ίσια το ματς ένα λεπτό πριν το τέλος του 45λεπτου με γκολ του Στούπη, μετά από ασίστ του Πιερτζακόμι. 

Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο έφερε... τούμπα το ματς, καθώς στο 59' πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Χρούστινετς, μετά από κόρνερ του Γροντή.

Το τελικό 3-1 έγραψε ο Μπουρλάκης, μετά από γύρισμα του Αλεξανδράκη, οκτώ λεπτά πριν το φινάλε, με τον Ιστορικό να παίρνει τη φιλική νίκη.

Να σημειωθεί, πως στις εξέδρες του γηπέδου του Βόλου βρέθηκε και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Φελίπε Φελίσιο, ο οποίος παρακολούθησε το ματς και από αύριο θα ενσωματωθεί κανονικά στην προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ολυμπιακός Βόλου: Σιδεράκης, Κακάμης, Καμπέρης, Αντωνίου, Κούλπας, Παπαδάκος, Ματτέα, Αρσένης, Κωστόπουλος, Ζέρης.

Πανιώνιος: Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης, Μπούσης, Βενάρδος, Γκίνη, Στούπης, Κολοβός, Πιερτζακόμι, Νοικοκυράκης, Γεμιστός.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Τσόγκας, Διονέλλης, Χριστόπουλος, Γροντής, Μπουρλάκης, Χρούστινετς, Nιτσάκης, Ζούλιας, Αλεξανδράκης, Τσιμιδόπουλος, Κουφουδάκης.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια