Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνανδρη επίθεση σε φίλo τoυ Πανιωνίου!

Άνανδρη επίθεση από οπαδούς άλλης ομάδας δέχτηκε φίλος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. 

Άνανδρη επίθεση από οπαδούς άλλης ομάδας δέχτηκε φίλος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη. 

Περίπου 15 άτομα, οπαδοί αθηναϊκής ομάδας (σύμφωνα με τις μαρτυρίες), εντόπισαν τον άτυχο φίλο του Ιστορικού και αναίτια του επιτέθηκαν με ιδιαίτερη σφοδρότητα, μη σταματώντας να τον χτυπούν με τα χέρια, αλλά και αντικείμενα που είχαν. Με αποτέλεσμα, να τραυματιστεί αρκετά σοβαρά και να παει στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος κίνδυνος για τη ζωή του, ωστόσο η ζημιά που του προκλήθηκε ήταν αρκετά σοβαρή, καθώς έχασε την σπλήνα του και γι' αυτό το λόγο θα παραμείνει για αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο. 

Μία ακόμα «τυφλή» οπαδική επίθεση, την στιγμή που στην χώρα μας έχουμε θρηνήσει νεκρούς. Κάποιοι οπαδοί ειδικά, που έχουν χάσει συνοπαδό τους από τέτοιες δολοφονικες ενέργειες, θα περίμενε κανείς να έχουν βάλει μυαλό και να μην κάνουν τα ίδια...

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: 

«Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον αγαπημένο μας φίλο και υποστηρικτή του συλλόγου, Θανάση. Η σκέψη όλων μας είναι μαζί σου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.»

Από τα panionianea.gr θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον συνΠανιώνιο Θανάση. Να αναρρώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να επιστρέψει γερός και δυνατός στην οικογένεια του! 

1 σχόλιο