Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρoχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς τα διαρκείας

Με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει η πώληση των διαρκείας στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Με ιδιαίτερα ικανοποιητικούς ρυθμούς έχει ξεκινήσει η πώληση των διαρκείας στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο.

Ο κόσμος του Ιστορικού «διψάει» να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στην επάνοδο της στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ και οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν από την ΠΑΕ δημιούργησαν προσδοκίες για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Έως τώρα, λοιπόν, υπάρχει αρκετή κινητικότητα στην διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, τόσο από τα γραφεία της ΠΑΕ, όσο και διαδικτυακά.

Για όσους θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους διαρκείας, μέσω ίντερνετ, σας επισυνάπτουμες τις εξής οδηγίες:

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη, καθώς αρχικά ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ticketmaster.gr/pae-paniwnios-karta-filathloy... συμπληρώνετε τα στοιχεία σας ώστε να αποκτήσετε την κάρτα φίλου Πανιωνίου η οποία κοστολογείτε στα 10€.

Εν συνεχεία προχωράτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ticketmaster.gr/pae-paniwnios-eisithria... από τον οποίο επιλέγοντας τη Θύρα της αρεσκείας σας αγοράζετε το διαρκείας σας για τη νέα σεζόν!

Παράλληλα, διάθεση πραγματοποιείται και από τα γραφεία της ΠΑΕ και την αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος» Δευτέρα μέχρι Παρασκευή 12:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00 και κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια