Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ζητά επανεξέταση της αρνησης του ΣΕΦ για παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων o Δήμος Νέας Σμύρνης»

Η ενημέρωση από τον Δήμο Νέας Σμύρνης με θέμα την «επανεξέταση της αρνησης του ΣΕΦ για παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Η ενημέρωση από τον Δήμο Νέας Σμύρνης με θέμα την «επανεξέταση της αρνησης του ΣΕΦ για παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων».

Αναλυτικά:

"Παράταση μέχρι τον Δεκέμβριο του 2024 στην παραχώρηση, έναντι αντιτίμου, των αθλητικών εγκαταστάσεων του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των αθλητών της Νέας Σμύρνης ζητά με επιστολή του προς την διοίκηση του ΣΕΦ ο Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης.

Στην επιστολή, η οποία επίσης κοινοποιείται στον Υπουργό και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Εσωτερικών και τους Βουλευτές του Νότιου Τομέα Αθήνας, ο Δήμαρχος ζητά να επανεξεταστεί το θέμα, μετά την άρνηση του ΣΕΦ να ανανεώσει την παραχώρηση, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος ήταν απολύτως συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης επίσης επικαλείται το γεγονός ότι η πόλη έχει τεράστιο αθλητικό βάθος με χιλιάδες αθλούμενους, ομάδες σε Α΄ εθνική κατηγορία σε όλα σχεδόν τα αθλήματα και ανάγκες χρήσης χώρων πολλών επιπέδων.

Υπογραμμίζει επίσης το γεγονός ότι η κατεδάφιση του κλειστού της Αρτάκης υποχρέωσε το Δήμο να αναζητήσει αλλού «στέγη» για τις προπονητικές ανάγκες των αθλητών ενώ η μη ανέγερσή του (Έργο Περιφέρειας Αττικής) επέβαλε την συνέχιση του αιτήματος προς το ΣΕΦ μέχρι σήμερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια