Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακουράτου στα panionianea.gr: «Oι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές, τα στοιχεία που πρέπει να έχουμε…»

Στα panionianea.gr μίλησε η Ξένια Κακουράτου για τον Πανιώνιο της νέας σεζόν.

Στα panionianea.gr μίλησε η Ξένια Κακουράτου για τον Πανιώνιο της νέας σεζόν.

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα την βρει στην Volley League.

Η έμπειρη λίμπερο της ομάδας, Ξένια Κακουράτου, μίλησε στα panionianea.gr και αρχικά αναφέρθηκε στο ανακαινισμένο «Ανδρέας Βαρίκας» και τις γενικότερες συνθήκες που υπάρχουν:

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι για αρχή διότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας σε ένα πλήρες ανακαινισμένο γήπεδο. Η ομάδα δείχνει χρόνο με τον χρόνο ότι κάνει σπουδαία βήματα, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο να μπορούμε να κάνουμε την δουλειά μας σε εξαιρετικές συνθήκες». 

Εν συνεχεία η 31χρονη αθλήτρια δεν θέλησε να οριοθετήσει τους στόχους, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει και στην μεγάλη κατηγορία: 

«Σίγουρα οι φιλοδοξίες μας είναι υψηλές. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους γιατί βρισκόμαστε στη πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, αλλά έχουμε κρατήσει έναν βασικό κορμό από την περσινή χρονιά και γίνανε σπουδαίες προσθήκες που πιστεύω πως με πολύ δουλειά θα μπορέσουμε να πρωταγωνιστούμε στο φετινό πρωτάθλημα της Α1».

Τέλος, αναφερόμενη στα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Πανιώνιος, είπε: 

«Ομαδικότητα, αγωνιστικότητα, σύμπνοια στόχων και διάρκεια σε όλα. Αυτά θεωρώ πως είναι βασικά στοιχεία ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας όλοι μαζί».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια