Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Φελίπε Φελίτσιο απόκλειστικά στα panionianea.gr: «Ενθουσιασμένος που θα ανήκω στον Πανιώνιο!»

Σε μία αλλού επιπέδου για τα δεδομένα της Superleague 2 μεταγραφή προχωράει ο Πανιώνιος με την απόκτηση του Φελίπε Φελίτσιο . 

Σε μία αλλού επιπέδου για τα δεδομένα της Superleague 2 μεταγραφή προχωράει ο Πανιώνιος με την απόκτηση του Φελίπε Φελίτσιο

Οι κυανέρυθροι τα έχουν βρει σε όλα με την Ατλέτικο Μινέιρο και τον ποδοσφαιριστή και ο παίκτης έρχεται στην Ελλάδα για να ντυθεί και τυπικά στα κυανέρυθρα. 

Ο 21χρονος σέντερ φορ, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες αγωνιζόταν στο Conference League με την Λεβάντια Ταλίν, μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr και τον Γιώργο Καρμίρη από τη Βραζιλία, για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται στην καριέρα του.

Αρχικά, ο Φελίτσιο αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Πανιωνίου:

«Επέλεξα τον Πανιώνιο γιατί είναι ένας σύλλογος με πλούσια ιστορία και δυνατή παράδοση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το όραμα και οι στόχοι της ομάδας ευθυγραμμίζονται με τις προσωπικές και επαγγελματικές μου φιλοδοξίες. Επιπλέον, το να παίξω στην Ελλάδα μου προσφέρει μία νέα πρόκληση και ευκαιρία για να εξελιχθώ, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Όσον αφορά για το πως νιώθει που θα φορέσει την κυανέρυθρη φανέλα και τις βλέψεις που έχει, ειπε:

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία που θα ανήκω στον Πανιώνιο. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα προσπαθήσω να συνεισφέρω και εγώ στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται, πετυχαίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ και δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εμφανίστηκε ενημερωμένος για τη νέα του ομάδα, καθώς στην ερώτηση για το τι γνωρίζει για τον Πανιώνιο, απάντησε:

«Έχω μάθει ότι αυτός ο σύλλογος είναι ο πιο ιστορικός και έχει μεγάλο σεβασμό στην Ελλάδα. Είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία και αφοσιωμένους οπαδούς. Επίσης, ξέρω ότι ο Πανιώνιος είναι γνωστός για την παραγωγή ταλέντων και συνεισφοράς στο ποδόσφαιρο».

Τέλος, στέλνοντας το δικό του μήνυμα, ανέφερε:

«Το μήνυμα μου είναι, σκληρή και ομαδική δουλειά από όλους μας. Αυτό θα είναι το κλειδί για να πετύχουμε. Ανυπομονώ να γίνω μέλος του Πανιωνίου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια