Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα διαρκείας της ΠΑΕ: «Επιστρέφουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες, επιστρέφουμε στο ΝΑΟ!» (video)

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι γνωστοποίησαν τις τιμές τόσο των διαρκείας, όσο και του απλού εισιτηρίου ανά θύρα στα φετινά παιχνίδια του Ιστορικού στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά;

«Επιστρέφουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες, επιστρέφουμε στο ΝΑΟ!

Τέσσερα χρόνια προσπάθειας, από το βαθύ «σκοτάδι» βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά από την φυσική μας θέση! Σε όλο αυτό το ταξίδι στα δύσκολα για τον αγαπημένο μας ΠΑΝΙΩΝΙΟ εσείς ήσασταν εκεί, σε κάθε γήπεδο, όπου κι αν αγωνιζόταν η Κυανέρυθρη φανέλα!

Στο νέο αυτό ξεκίνημα ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να το ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Με τη νέα αγωνιστική περίοδο προ των πυλών βρισκομαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο που ξεκινάει σε μερικές βδομάδες!

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σας ανακοινώνει το πλαίσιο εισόδου παρακολούθησης επισήμων αγώνων για την αγωνιστική περίοδο 2024/2025.

Προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είτε αγώνα είτε διαρκείας από φέτος θα είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου με κόστος 10 ευρώ/ έτος. Η κάρτα φιλάθλου θα εκδίδεται μέσα από την πλατφόρμα της ticketmaster και τα έσοδα θα αξιοποιούνται σε βελτιώσεις υποδομών του γηπέδου. Έτσι με τον τρόπο αυτό γινόμαστε ΟΛΟΙ μαζί κομμάτι του να κάνουμε το σπίτι μας ομορφότερο και παράλληλα να έχουμε ΟΛΟΙ το λιθαράκι μας σε αυτό!

Οι τιμές εισιτηρίων διαρκείας και εισιτηρίων αγώνα διαμορφώνονται ως εξής:

1. Θύρα 2, εισιτήριο αγώνα 20 ευρώ, εισιτήριο διαρκείας 140 ευρώ. Έως 13 ετών 50% έκπτωση.

2. ⁠Θύρα 3, εισιτήριο αγώνα 10  ευρώ, εισιτήριο διαρκείας 70 ευρώ.

3. ⁠Θύρες 4 & 7 εισιτήριο αγώνα 30 ευρώ, εισιτήριο διαρκείας 190 ευρώ.Έως 13 ετών 50% έκπτωση.

4. ⁠Θύρα 5 VIP πλαστικά καθίσματα, εισιτήριο αγώνα 50 ευρώ, εισιτήριο διαρκείας 340 ευρώ Έως 13 ετών 50% έκπτωση.

5. ⁠Θ5 - Θ6 VIP δερμάτινα καθίσματα, θα διατεθούν σε χορηγούς και παλιούς κατόχους με σειρά προτεραιότητας και εν συνέχεια σε όποιον ακόμα επιθυμεί με το δεδομένο ότι λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ.

6. Σχολική εξέδρα και εξέδρα Κοινωνικής Πολιτικής. Η εξέδρα αυτή θα φιλοξενηθεί στο διάζωμα της Θ2 προς την πλευρά της Θ1. Αφορά Μαθητές καθώς και φιλοξενία ειδικών Κοινωνικών Ομάδων. Το εισιτήριο θα ανέρχεται σε 5 Ευρώ για τους ενήλικες  θα γίνεται κατόπιν αίτησης στην ΠΑΕ.

Η διάθεση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 26/08 μέσα από την πλατφόρμα της ticketmaster.

• Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατεθούν και σε 6 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας με την διαδικασία να είναι διαθέσιμη

• παράλληλα διάθεση θα πραγματοποιείται και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στο γήπεδο της Νέας Σμυρνης και συγκεκριμένα την αιθουσα Νίκος Πεντζαροπουλος:

Δευτέρα με Παρασκευή 12:00 με 14:00 και 17:00 με 20:00

Και κάθε Σάββατο 11:00 με 13:00.

Στοιχεία επικοινωνίας με την ΠΑΕ.

Email: tickets@panioniosfc.gr

Τηλέφωνο: 698 3359465».

Δείτε το πολύ όμορφο βίντεο που δημιούργησε ο... μετρ του είδους Κωνσταντίνος Καραστεφανής και πρωταγωνιστούν οι Κολοβός, Αυλωνίτης, Γιαννακόπουλος:

Δεν υπάρχουν σχόλια