Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η προπώληση των εισιτηρίων για τα Χανιά ξεκινάει το Σάββατο από την Πλατεία με 50% έκπτωση!

Με σύνθημα "Το Σάββατο θα είμαστε όλοι Πλατεία" η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρία για το εντός έδ...

Με σύνθημα "Το Σάββατο θα είμαστε όλοι Πλατεία" η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (29/09, 12:00) με τα Χανιά, για την 2η αγωνιστική της Superelague 2.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, το Σάββατο από τις 12:00 έως τις 14:00 στην Πλατεία Νέας Σμύρνης, θα υπάρξει ειδικός χώρος έξω από τον "Γαλαξία", όπου θα γίνεται η προπώληση και μάλιστα θα υπάρξει εκπτωση 50% στις τιμές για τις θύρες 2, 4 και 7.

Διαβάστε αναλυτικά την σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Το Σάββατο θα είμαστε όλοι Πλατεία!

Η επιστροφή του Ιστορικού στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι πλέον γεγονός!
Άπαντες προετοιμαζόμαστε για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας μας με αντίπαλο τα Χανια την Κυριακή 29/09 στις 12:00 για την 2η αγωνιστική του Β ομίλου της Super League 2.
Η προπώληση των εισιτηρίων της αναμέτρησης θα ξεκινήσει από εκεί που η καρδιά της ομάδας μας χτυπάει πιο δυνατά! Από την Πλατεία μας!
Το Σάββατο 28/09 από τις 12:00 έως τις 14:00 ο χώρος εξωτερικά του Γαλαξία ντύνεται στα Κυανέρυθρα και για τη μέρα αυτή αποκλειστικα η τιμή των εισιτηρίων της αναμέτρησης της Κυριακής θα παρέχονται με έκπτωση 50% για τις θύρες 2, 4 και 7, με τις τιμές να διαμορφώνονται ως εξής:

Θύρα 2: 10€
Θύρα 4: 15€
Θύρα 7: 15€
Το παρών θα δώσουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε από κοντά και να φωτογραφηθείτε μαζί τους, δίνοντας τους έξτρα ώθηση για την σημαντική αναμέτρηση της Κυριακής!
Επίσης, με απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και τις θύρες που αναφέρουμε και παραπάνω τα παιδιά έως 15 ετών θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο γήπεδο με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο σύνοδος θα έχει ήδη προμηθευτεί εισιτήριο!
Το Σάββατο πάμε πλατεία, αγοράζουμε εισιτήριο και την Κυριακή γεμίζουμε το γήπεδο!"

Δεν υπάρχουν σχόλια