Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία νίκη με Aυλωνίτη για τον Ιστορικό!

Με νίκη συνδυασε το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, μετά από τέσσερτα χρόνια, ο Ιστορικός, που επικράτησε 1-0 των Χανίων, γ...

Με νίκη συνδυασε το πρώτο του επαγγελματικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, μετά από τέσσερτα χρόνια, ο Ιστορικός, που επικράτησε 1-0 των Χανίων, για την 2η αγωνιστική της Superleague 2.

Το "χρυσό" τέρμα για τον Πανιώνιο πέτυχε ο Αυλωνίτης στο πρώτο ημίχρονο, με τους περίπου 3000 φιλάθλους της ομάδας να χειροκροτούν θερμά στο φινάλε.

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε ευκαιρίες και κατάφερε να σκοράρει στο 20’.

Μετά από κόρνερ και επαφή του Χρούστινετς, η μπάλα φτάνει στον Αυλωνίτη ο οποίος από κοντά με τακουνάκι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Τα Χανιά από το 30’ και μετά τα Χανιά πήραν την κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν τις δικές τους ευκαιρίες, με τον Γιαννακόπουλο όποτε χρειάστηκε να είναι εκεί!

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος μπήκε ξανά καλύτερα στο ματς και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα κρατούσε το υπέρ του σκορ.

Το φίλμ του αγώνα

4’: Κεφαλιά του Βενάρδου, η μπάλα άουτ.

6’: Ανοιγμα του Κολοβού στον Πιερτζάκομι, γύρισμα στην περιοχή στον Φελίσιο, σουτ στη κίνηση από τον Βραζιλιάνο, η μπάλα στα σώματα.

17’: Γύρισμα μέσα στην περιοχή από τον Μπούση, ο Πιερτζάκομι από το ύψος του δεύτερου δοκαριού και από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία!

19’: Σουτ του Κολοβού, σε κόρνερ δύσκολα ο Σαφαρίκας.

20’ ΓΚΟΛ!: Μετά από κόρνερ, ο Χρούστινετς βρίσκει τον Αυλωνίτη και αυτός από κοντά με τακουνάκι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0!

23’: Σουτ του Τσέλιου, η μπάλα άουτ.

34’: Κεφαλιά του Μανουσάκη, μπλοκάρει ο Γιαννακόπουλος.

45+1:’: Ο Μανουσάκης κάνει το δυνατό σουτ, ο Γιαννακόπουλος διώχνει με δυσκολία.

58’: Ωραία ενέργεια του Πιερτζάκομι, κάνει και το σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ.

62’: Αδυναμο σουτ του Μανουσάκη, μπλοκάρει ο Γιαννακόπουλος.

88’: Πολύ δυνατό σουτ του Αλεξανδράκη, στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτηγς, Πότσι, Χρούστινετς, Μπούσης, Τσόρνομαζ, Γκίνη (58’ Ενγκουέμ), Κολοβός (72’ Αλεξανδράκης), Βενάρδος (58’ Στούπης), Φελίσιο (77’ λ.τρ. Γεμιστός), Πιερτζακόμι (77’ Διονέλλης)

ΧΑΝΙΑ: Σαφαρίκας, Μουνάφο (25’ Κυριακίδης), Στεπίνσκι (66’ Κόλα), Τσέλιος (79’ Παχής), Μανουσάκης (66’ Πινακάς), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Αρτουντουάγκα (79’ Λιάτσος(, Προβυδάκης, Μάλτσι, Λεμονής.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια