Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠΑΕ: H ενημέρωση για μαθητική-αθλητική κερκίδα και AMEA

Ενημέρωση ΠΑΕ Πανιώνιος σχετικά με την μαθητική-αθλητική κερκίδα και την πρόσβαση ΑΜΕΑ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τα Χανιά:

Ενημέρωση ΠΑΕ Πανιώνιος σχετικά με την μαθητική-αθλητική κερκίδα και την πρόσβαση ΑΜΕΑ για την αναμέτρηση της Κυριακής με τα Χανιά:

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη ανακοίνωση τα παιδιά έως 15 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο στην θύρα 2 του σταδίου μας με την απαραίτητη προϋπόθεση ο σύνοδος να έχει κανονικά κάρτα φίλου Πανιωνίου και εισιτήριο στην τιμή των 10€. Όλοι οι αθλητές και οι μαθητές θα τοποθετηθούν στο κάτω αριστερά μέρος της θύρας 2 με όριο χωρητικότητας τα 500 άτομα.

Οι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας που είναι μεγαλύτεροι των 15 ετών, θα δικαιούνται κι αυτοί με την σειρά τους δωρεάν είσοδο στην εγκατάσταση, αποκλειστικά με επίδειξη της κάρτας μέλους τους στο τμήμα ποδοσφαίρου της Ακαδημίας μας. Η τοποθέτηση τους θα γίνεται εξίσου στο κάτω αριστερά μέρος της θύρας 2. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι ποδοσφαιριστές της Κ19 των όποιον η πρόσβαση στο γήπεδο θα πραγματοποιείται στην θύρα 7 του σταδίου.

Τα ΑΜΕΑ θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στο τμήμα Α της θύρας 7. Απαραίτητη προϋπόθεση να μας αποστείλουν σε email στο tickets@panioniosfc.gr τα στοιχεία τους καθώς και το αποδεικτικό εγγραφο πιστοποίησης αναπηρίας ώστε να συμπεριληφθούν στη σχετική λίστα που θα υπέχει έξω απο την θύρα. Σε περίπτωση που το υπάρχει κινητικό πρόβλημα παρακαλούμε όπως μας το επισημάνετε ούτως ώστε να τοποθετηθείτε στην ειδικά διαμορφωμένη ράμπα κάτω από την θύρα 4.

Την Κυριακή πάμε ΟΛΟΙ στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια