Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόκριση στα πέναλτι για τον Iστορικό!

Στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι πήρε την πρόκριση για την φαση των «16», επικρατώντας της Νέας Ιωνίας (2-1 στα πέναλτι, 0-0 κ.δ.).

Στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι πήρε την πρόκριση για την φαση των «16», επικρατώντας της Νέας Ιωνίας (2-1 στα πέναλτι, 0-0 κ.δ.).

Σκούρα τα βρήκε ο Πανιώνιος απέναντι στη Νέα Ιωνία για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη παρά το γεγονός πως είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα και είχε τις ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, δεν κατάφερε να βρει το γκολ και έτσι μοιραία το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, στο 108' ο Πανιώνιος έχασε τεράστια ευκαιρία για να βρει το γκολ που τόσο πολύ έψαχνε, όμως ο Κολοβός δεν κατάφερε να σκοράρει από τοο σημείο του πέναλτι, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του λέει "όχι".

Στην "ψυχρή" διαδικασία των πέναλτι "ήρωας" για τον Ιστορικό αναδείχθηκε ο Γιαννακόπουλος. Ο οποίος έπιασε δύο πέναλτι, ενώ άλλα δύο δεν βρήκαν στόχο για τους γηπεδούχους. Από πλευράς Πανιωνίου, σκόραραν οι Γεμιστός και Φελίσιο, ενώ ο Βενάρδος σημάδεψε το δοκάρι και ο Κολοβός είδε ξανά τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει.

Έστω και με αυτό τον τρόπο ο Ιστορικός πήρε την πρόκριση, με τους περίπου 400 φιλάθλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ταύρου να χειροκροτούν στο φινάλε τους ποδοσφαιριστές.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης, Χρούστινετς (103' Ζούλιας), Γροντής (103' Διονέλλης), Στούπης (71' Φελίσιο), Γκίνη (56' Κολοβός), Μπουρλάκης (56' Βενάρδος), Γεμιστός, Πιερτζακόμι (95' Αλεξανδράκης), Ενγκουέμ 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια