Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική πεντάρα στην Kόρινθο για τον Ιστορικό και τώρα... Kύπελλο!

Την εκτός έδρας φιλική νίκη επί της Κορίνθου με 5-1 πήρε ο Πανιώνιος την Τρίτη (03/09).

Την εκτός έδρας φιλική νίκη επί της Κορίνθου με 5-1 πήρε ο Πανιώνιος την Τρίτη (03/09).

Οι κυανέρυθροι μετά τα πρώτα τριάντα λεπτά του αγώνα ανέβασαν... ταχύτητα και κατάφεραν να σκοράρουν πέντε τέρματα, φτάνοντας έτσι στην άνετη φιλική επικράτηση. Ξεχώρισαν τα εντυπωσιακά γκολ των Βενάρδου με τακουνάκι και Γροντή με άναποδο ψαλιδάκι!

Ο Αντώνης Νικοπολίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που είχε στην διάθεση του και έβγαλε τα συμπεράσματα του, ενόψει και του ερχόμενου αγώνα Κυπελλου με την ΑΕ Κυδωνίας.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο μισάωρο ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός προς την αντίπαλη εστία, με τους γηπεδούχους από την μεριά τους να έχουν μία καλή στιγμή, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει το σουτ του Αλμπάνη.

Στο 30' ο Κολοβός έκανε μία υπέροχη ατομική ενέργεια, έβγαλε και την ασιστ στον Μπούση, ο οποίος με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 40' κατάφερε να πετύχει ένα ακόμα τέρμα. Ο Βενάρδος με υπέροχο τακουνάκι στη κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-0 των κυανέρυθρων.

Με το ξεκίνημα της "επανάληψης" ο Νικοπολίδης προχώρησε σε τρεις αλλαγές, με τον Πανιώνιο να έχει τον ελεγχο του αγώνα, όμως η Κόρινθος βρήκε γκολ στο 61'. Ο Δερμιτζάκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκαφίδα.

Στο 64' ο Κολοβός έκανε πολύ ωραία ενέργεια, με το πλασέ του να κοντράρει και να περνάει κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πότσι έκανε την κεφαλιά, με τον Αντωνόπουλο να μπλοκάρει.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη βρήκε και τρίτο τέρμα στο 77ο λεπτό. Ο Μπουρλάκης απέναντι από τον Αντωνόπουλο, πάσαρε στον Γροντή, ο οποίος σε κενή εστία έσπρωξε την μπάλα στο βάθος της εστίας των γηπεδούχων.

Πέντε λεπτά αργότερα (82') ο Γροντής πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, καθώς με ανάποδο ψαλιδάκι σκόραρε και έκανε το 4-1 για τον Πανιώνιο.

Ο Ιστορικός βρήκε και πέμπτο γκολ, με τον Αλεξανδράκη λίγο πριν το φινάλε του αγώνα να γράφει το τελικό 5-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος (46' Σκαφίδας), Βενάρδος (46' Μπουρλάκης), Μπούσης (82' Ζούλιας), Αυλωνίτης (70' Χρούστινετς), Πότσι, Χριστόπουλος (70' Πιερτζακόμι), Τσόρνομαζ (46' Ενγκουέμ), Γκίνη (70' Στούπης), Κολοβός (70' Γρόντης), Νοικοκυράκης (82' Αλεξανδράκης), Φελίσιο (70' Γεμιστός)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια